TV Wisła Chce Uruchomic

Lampowe odbiorniki telewizyjne i wszystko co jest z nimi związane.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

OTLamp

Post autor: OTLamp »

jacek1303 pisze:Za naprawę zapłacę i niech stoi dla wnuczka następne pół wieku.W Intern...jest 50% krętaczy,jeżeli kogoś uraziłem to tylko cwaniaków,Uczciwców pozdrawiam!.
Jak dostarczysz do Łodzi, to Ci naprawię, za 1/10 kwoty, jaką wg Ciebie jest ta Wisła warta ...
jacek1303
5...9 postów
5...9 postów

Post autor: jacek1303 »

Nie, jakoś przestało mi się chcieć, jak byś chciał to byś zrozumiał (urażony?)
OTLamp

jacek1303 pisze: (urażony?)
Że niby ja? W zasadzie to mógłbym być tylko tym, że chciałeś wykorzystać to forum do zarobienia większych pieniędzy (przynajmniej tak to wyglądało). Kupnem nie jestem zainteresowany, gdyż Wisłę mam i to w pełni sprawną.
jacek1303
5...9 postów
5...9 postów

Od przybytku głowa nie boli,oczywiście na okazje nie trafiłeś(tym razem) i trudno żeby u fachowca taki telewizor stał nie sprawny,tak że tu się nie pochwaliłeś,no i chyba było by lepiej(w tym miejscu) napisać że naprawiłeś go Sam.
OTLamp

jacek1303 pisze:Od przybytku głowa nie boli,oczywiście na okazje nie trafiłeś(tym razem)
Nawet gdybym nie miał Wisły, to kota w worku nie zamierzałbym kupować. No i na pewno nie od osoby, która zobaczyła w środku lampy i myśli że do kopalni złota się dobrała.
Nieznany jest w twoim egzemplarzu stan kineskopu i transformatora końcowego linii. Bez tej wiedzy wszelkie dyskusje o realnej wartości tego sprzętu (nie przekracza ona kwoty 1000zł*) nie mają sensu.
jacek1303 pisze: no i chyba było by lepiej(w tym miejscu) napisać że naprawiłeś go Sam.
Nie mam w zwyczaju pisania oczywistych rzeczy...

*za 1/4 tej kwoty można w Moskwie kupić o wiele ciekawszy telewizor - KWN49. Jedyny problem to transport.
cirrostrato
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: cirrostrato »

Ja ten TV chętnie bym zobaczył i choć na moment dotknął(miałem taki i za Gomółki go rozwaliłem).Chciałem sie spotkać(pierwszy podałeś kontakt) ,mowa była o braku zainteresowania sprzedażą,zbieraniem staroci...i nagle 1000PLN na Allegro.Powiedz chłopie(jacek1303),że chcesz kasę(ale 3000PLN to już naprawdę przesada) to wszyscy zrozumieją.Wisły(znane mi egzemplarze) nie przekraczają ceny 1000PLN.Chętnie bym taką przygarnął ale nie mam wolnych 1000(3000???)PLN.I przypominam,że u podstaw całego tego tematu była wyrażona przez ciebie chęć naprawy tej Wisły...I jeszcze jedna sprawa:Allegro pokazuję realną CENĘ towaru(nie WARTOŚĆ),nawet kiedyś dopłaciłem do sprzedanego towaru ale kupujący ma (u mnie)zawsze rację.Nie jestem harcownikiem i Wisełki nie licytowałbym (jak i wielu poważnych kolegów) od 5PLN.
OTLamp

cirrostrato pisze:Wisły(znane mi egzemplarze) nie przekraczają ceny 1000PLN.Chętnie bym taką przygarnął ale nie mam wolnych 1000(3000???)PLN.I przypominam,że u podstaw całego tego tematu była wyrażona przez ciebie chęć naprawy tej Wisły...I jeszcze jedna sprawa:Allegro pokazuję realną CENĘ towaru(nie WARTOŚĆ)
Egzemplarze, których cena podchodzi pod 1000zł, są w naprawdę dobrym stanie, np. ten.
cirrostrato
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Post autor: cirrostrato »

...i już nie ma Wisełki na Allegro...
jacek1303
5...9 postów
5...9 postów

Mam jeszcze dwie(tej już nie ma)ale to już po świętach.
pierwszy

Post autor: pierwszy »

Tu raczej nikt od Ciebie nie kupi.
Awatar użytkownika
KaKa
1875...2499 postów
1875...2499 postów

Post autor: KaKa »

macska, zostaw to w spokoju. Może trzeba przestać mówić ludziom jak mają zrobić, skoro i tak sprzedają? :roll:
http://www.pajacyk.pl/index.php
--
Wszelkie pytania o proszę kierować na kacper@selenoid.pl
--
Pozdrawiam, Kacper
Alek

Post autor: Alek »

Czas zakończyć ten żałosny wątek.