Jak dostarczysz do Łodzi, to Ci naprawię, za 1/10 kwoty, jaką wg Ciebie jest ta Wisła warta ...jacek1303 pisze:Za naprawę zapłacę i niech stoi dla wnuczka następne pół wieku.W Intern...jest 50% krętaczy,jeżeli kogoś uraziłem to tylko cwaniaków,Uczciwców pozdrawiam!.
TV Wisła Chce Uruchomic
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 5...9 postów
-
- 5...9 postów
Nawet gdybym nie miał Wisły, to kota w worku nie zamierzałbym kupować. No i na pewno nie od osoby, która zobaczyła w środku lampy i myśli że do kopalni złota się dobrała.jacek1303 pisze:Od przybytku głowa nie boli,oczywiście na okazje nie trafiłeś(tym razem)
Nieznany jest w twoim egzemplarzu stan kineskopu i transformatora końcowego linii. Bez tej wiedzy wszelkie dyskusje o realnej wartości tego sprzętu (nie przekracza ona kwoty 1000zł*) nie mają sensu.
Nie mam w zwyczaju pisania oczywistych rzeczy...jacek1303 pisze: no i chyba było by lepiej(w tym miejscu) napisać że naprawiłeś go Sam.
*za 1/4 tej kwoty można w Moskwie kupić o wiele ciekawszy telewizor - KWN49. Jedyny problem to transport.
-
- 6250...9374 posty
Ja ten TV chętnie bym zobaczył i choć na moment dotknął(miałem taki i za Gomółki go rozwaliłem).Chciałem sie spotkać(pierwszy podałeś kontakt) ,mowa była o braku zainteresowania sprzedażą,zbieraniem staroci...i nagle 1000PLN na Allegro.Powiedz chłopie(jacek1303),że chcesz kasę(ale 3000PLN to już naprawdę przesada) to wszyscy zrozumieją.Wisły(znane mi egzemplarze) nie przekraczają ceny 1000PLN.Chętnie bym taką przygarnął ale nie mam wolnych 1000(3000???)PLN.I przypominam,że u podstaw całego tego tematu była wyrażona przez ciebie chęć naprawy tej Wisły...I jeszcze jedna sprawa:Allegro pokazuję realną CENĘ towaru(nie WARTOŚĆ),nawet kiedyś dopłaciłem do sprzedanego towaru ale kupujący ma (u mnie)zawsze rację.Nie jestem harcownikiem i Wisełki nie licytowałbym (jak i wielu poważnych kolegów) od 5PLN.
Egzemplarze, których cena podchodzi pod 1000zł, są w naprawdę dobrym stanie, np. ten.cirrostrato pisze:Wisły(znane mi egzemplarze) nie przekraczają ceny 1000PLN.Chętnie bym taką przygarnął ale nie mam wolnych 1000(3000???)PLN.I przypominam,że u podstaw całego tego tematu była wyrażona przez ciebie chęć naprawy tej Wisły...I jeszcze jedna sprawa:Allegro pokazuję realną CENĘ towaru(nie WARTOŚĆ)
-
- 6250...9374 posty
-
- 5...9 postów
-
- 1875...2499 postów
macska, zostaw to w spokoju. Może trzeba przestać mówić ludziom jak mają zrobić, skoro i tak sprzedają? 

http://www.pajacyk.pl/index.php
--
Wszelkie pytania o proszę kierować na kacper@selenoid.pl
--
Pozdrawiam, Kacper
--
Wszelkie pytania o proszę kierować na kacper@selenoid.pl
--
Pozdrawiam, Kacper