Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Pogratulować XT’ka…
To działało na początku 90-tych,ale obudowa była w złym stanie i rozebrałem na części,a teraz nie wiem gdzie są pozostałe
Podoba mi się ta Twoja miejscówka do 'wykopków'Marek7HBV pisze: ndz, 18 września 2022, 11:04 Znalazł się {nie wiem skąd} nawet kawałek rentgena...
Dzięki za info.Marek7HBV pisze: ndz, 18 września 2022, 14:58 Płyta nie jest tak stara,jakby można sądzić po procesorze.Po prostu jest wyspecjalizowana i należałoby wymienić bios na uniwersalny.Tak że rodzynek SMD to tylko konieczność.![]()
A ja wykopałem pasującego do tego zestawu twardzielaMarek7HBV pisze: pt, 16 września 2022, 17:01 Chyba ostanie w tym roku,ale owocne.Taki zestawik... Gdzieś jeszcze powinny być do niego flopy i zasilacz.Obudowę rdza dawno zjadła.A dla miłośników gier takie rozszerzenie pamięci do 286![]()
![]()
No i uruchomiłem - "śpiewa" aż miloLocutus pisze: czw, 22 września 2022, 21:44 A ja wykopałem pasującego do tego zestawu twardziela
Jak 'skołuję' kontroler MFM to go nawet spróbuję 'odpalić'![]()
No piękny, gratuluję, przede wszystkim tego, że działaLocutus pisze: wt, 4 października 2022, 16:34No i uruchomiłem - "śpiewa" aż miloLocutus pisze: czw, 22 września 2022, 21:44 A ja wykopałem pasującego do tego zestawu twardziela
Jak 'skołuję' kontroler MFM to go nawet spróbuję 'odpalić'![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=30Y5nD_0Mic
Zapraszam na kawę - posłuchasz w 'realu'bratyslaw pisze: wt, 4 października 2022, 20:15 No piękny, gratuluję, przede wszystkim tego, że działaNigdy na żywo takiego nie widziałem (za młody jestem
).
Wystarczy tylko odpowiednio głęboko pokopać