VacuumVoodoo pisze:Kup orginalnie zapakowany glosnik Eminence od autoryzowanego dealera to w pudle znajdziesz plakietke i glosnik tez.
O ile wiem luzem ich nie dostaniesz - chyba ze ci jedna podesle. Popros ladnie
A mogę nakleić na paczce z Alphardami?
Nawet jak nakleisz 10 to chyba nikogo nie nabierzesz
Aleksander Niemand
Kurcze trzeba kupować głośniki tam, gdzie są 20zł droższe... no nic, przy następnym projekcie tak poczynię, a tym czasem, to jeśli kolega mogłby mi jedną podesłać, to proszę bardzo, bardzo ładnie(widzicie, jak ładnie poprosiłem? )
Co masz na mysli fakt ze jest on na scenie dosc "intensywny" ale tu akurat byl bardzo powsciagliwy - chyba ze nie o gosciu z gitara mowa
Ok. To video jest z imprezy ToneFest w Chicago, w czerwcu 2006. Niedziela, po calonocnej balandze. "Gosc" to Bjorn Juhl pseudo "Mad Professor", konstruktor wzmacniaczy o tej same nazwie http://www.mpamp.com oraz kostek. Bjorn ma przeszlosc estradowa z kilku dosc znanych szwedzkich kapel. Delikatnie mowiac obydwaj bylismy co nieco zmeczeni. Kamerzysta tez bo dopiero pod koniec udalo mu sie kamera wycelowac we wzmacniacz.
Cala sprawa polegala na tym ze amerykanie byli zaszokowani tym ze dwaj konkurenci ne skacza sobie do gardla tylko sobie pomagaja. To ze ktos demonstruje konkurencyjny produkt bylo ponad ich mozliwosci pojmowania. Jak mi pozniej mowili zaden amerykanski producent by sie na cos takiego nie odwazyl.
Aleksander Niemand
Ja troche z innej beczki, mam jedna lampe 7591, nawet specjalnie nawinalem TG do tej lampy.
Tak niesmialo zapytam gdzie mozna dostac 7591?
Ma fantastyczne parametry w/g karty katalogowej!
Moje doswiadczenie z JJ 7591 - z zastrzezeniem ze byly to lampy z pierwszej serii produkcyjnej - pomierzone charakterystyki bardziej przypominaly wyzylowana 6V6GT. Rowniez nie udalo mi sie wyciagnac z pary wiecej niz 32W mocy kontra oczekiwane 45W w/g danych katalogowych. Byc moze JJ obecnie produkowane sa blizsze orginalnym,
Z powodzeniem uzywam 7591 Electro Harmonix, parametry zgodne z orginalmymi, osiagi tez w/g danych katalogowych.
Aleksander Niemand