Zestaw do wzmacniacza lampowego
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 1250...1874 posty
Zestaw do wzmacniacza lampowego
Zacznijmy od tego ze do tej pory mam na koncie tylko wzmacniacze gitarowe, a chciałbym też poczynić coś do audio. Unikałem tego, poniewaz moje kolumny sa lekko mówiąc do ekhm niczego (jakieś soniaki z jakieś mini-wieży) więc zadaje pytanie: Jakie kolumny zakupić by uzyskać dobry odsłuch muzyki? Celowo nie podaje ceny, żeby nie sugerować Wam ile chce na to wydać (kasa jest do uzbierania) ale postawmy górną granice powiedzmy na 1500zł/komplet.
-
- moderator
Re: Zestaw do wzmacniacza lampowego
W tej cenie polecam Ci samodzielną twórczość, można osiągnąć bardzo dobrą proporcję jakość/cena.
Jeżeli jednak nie masz ochoty bawić się samemu, to powiem że moim typem w tym zakesie cenowym jest Tannoy. Z resztą kwota, którą podałeś wystarczy na zakup naprawdę porządnych, ba - audiofilskich zabawek z drugiej ręki. Możliwości jest mnóstwo. Może nawet coś u nas zamówisz
Uważaj, bo wsiąkniesz na dobre i zaczniesz poszukiwać "tego" brzmienia. Niebezpieczna choroba, znam z doświadczenia
Jeżeli jednak nie masz ochoty bawić się samemu, to powiem że moim typem w tym zakesie cenowym jest Tannoy. Z resztą kwota, którą podałeś wystarczy na zakup naprawdę porządnych, ba - audiofilskich zabawek z drugiej ręki. Możliwości jest mnóstwo. Może nawet coś u nas zamówisz

Uważaj, bo wsiąkniesz na dobre i zaczniesz poszukiwać "tego" brzmienia. Niebezpieczna choroba, znam z doświadczenia