Pozdrawiam
Moderator: gsmok
Ale ja ustawiłem komentarz przed wywołaniem tej walidacji, a mod pozostał. Jest zabezpieczenie antyspamowe, profil działa, wszystko jest OK.Alek pisze:Mnie też to irytuje, jednakże wyłączenie tego zabezpieczenia sprowadzi na powrót problem inny: będą przybywać procesje botów. Jest to argument koronny przeciw wyłączeniu tego. To nakazuje czekać do nowej wersji php BB, która w/g wiedzy Admina niebawem ma powstać.
Skoro rejestracja jest możliwa, to jeżeli sprawdza pola opcjonalne, to korzysta z jakiejś innej funkcji, bo jak widać ta nie istnieje, po drugie, tu chodzi o edycję profilu więc nie wiem co to może mieć wspólnego z napływem botów, po trzecie, nowa wersja forum nic nie naprawi, skoro bład jest w jakimś modzie.Alek pisze:Mnie też to irytuje, jednakże wyłączenie tego zabezpieczenia sprowadzi na powrót problem inny: będą przybywać procesje botów. Jest to argument koronny przeciw wyłączeniu tego. To nakazuje czekać do nowej wersji php BB, która w/g wiedzy Admina niebawem ma powstać.
Wymiana skryptów na phpBB3 na pewno by pomogła, bo tam nie trzeba żadnego modamasater pisze: Skoro rejestracja jest możliwa, to jeżeli sprawdza pola opcjonalne, to korzysta z jakiejś innej funkcji, bo jak widać ta nie istnieje, po drugie, tu chodzi o edycję profilu więc nie wiem co to może mieć wspólnego z napływem botów, po trzecie, nowa wersja forum nic nie naprawi, skoro bład jest w jakimś modzie.
U mnie to akurat działa (pod Opera 9.23).SP3MYT pisze:Witam.Chyba to ten sam temat.Nie jestem logowany automatycznie,za każdym razem muszę wpisywać hasło i jest to dla mnie trochę .....