Proszę bardzo - oto polski Philips na rok 1940: 5-40A, ciekawa konstrukcja, uproszczona o klawiaturę odmiana 6-40A, dość rzadka. Na Zachodzie znana pod nazwą 480A.
http://cgi.ebay.de/PHILIPS-540A_W0QQite ... dZViewItem
Chcecie kupic coś rzadkiego?
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- moderator
-
- moderator
-
- 250...374 postów
-
- moderator
Perkele, trzeba było powiedzieć, ja bym tak łatwo nie odpuścił :( Możesz podać linka do zwycieżcy? Spróbuję się z nim dogadać, może się za coś wymieni?arwiecz pisze:Witam
Ten Philips to jest nic , kilka dni temu na ebay poszedł NATAWIS - model Cezar - moje 108Euro nie wystarczyło- poszedł za 127 .
Dla potomnych wstawie zdjęcia .
Ciekawe czy obudowa jest oryginalna ?
-
- 250...374 postów
Witam
Podaję nr aukcji z ebay 230159754202 , kto jest zwycięzcą to wie tylko sprzedawca - oferty były składane przez dwie anonimowe osoby ( tak mi to wygląda ) , osobiście sądzę że radio wróci do Polski lub było kupione na zlecenie kogoś os nas a biło się o nie 2 naszych rodaków - normalny zdrowo myślący niemiec nigdy tak by się nie bił o takie radio . Ja z moją ofertą startowałem ze snipa . Nawet gdybym robił to ręcznie to sądzę że 150 Euro też by było za mało Podejrzewam , że za jakiś czas znajdzie się ono w kolekcji być może któregoś z autorów książki " Złote lata radia..."
Podaję nr aukcji z ebay 230159754202 , kto jest zwycięzcą to wie tylko sprzedawca - oferty były składane przez dwie anonimowe osoby ( tak mi to wygląda ) , osobiście sądzę że radio wróci do Polski lub było kupione na zlecenie kogoś os nas a biło się o nie 2 naszych rodaków - normalny zdrowo myślący niemiec nigdy tak by się nie bił o takie radio . Ja z moją ofertą startowałem ze snipa . Nawet gdybym robił to ręcznie to sądzę że 150 Euro też by było za mało Podejrzewam , że za jakiś czas znajdzie się ono w kolekcji być może któregoś z autorów książki " Złote lata radia..."