Korona 79A

Przed wypowiedzią bardzo proszę o zapoznanie się z regulaminem tego działu.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

Shell
3 posty
3 posty

Korona 79A

Post autor: Shell »

Posiadam radio Korona 79A, 1938r w stanie bardzo dobrym. I jestem ciekaw w jakich cenach mozna kupić/sprzedać ten model
OTLamp

Post autor: OTLamp »

Najpierw pokaż zdjęcia, bez tego nie da się rozmawiać o cenie. To, że radio gra, wcale nie podnosi jego ceny, wręcz przeciwnie, może ją obniżać, jeśli gra kosztem przeróbek i utraty oryginalności.
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator

Re: Korona 79A

Post autor: tszczesn »

Shell pisze:Posiadam radio Korona 79A, 1938r w stanie bardzo dobrym. I jestem ciekaw w jakich cenach mozna kupić/sprzedać ten model
Różnych. Jakiś czas temu kupiłem Koronę 49A na Allegro (stan niemalże idealny) za 200zł. Inne (co prawda nie na Allegro) kupowałem w cenie od 50 do 300zł, stan różny.
Awatar użytkownika
Czujnik
250...374 postów
250...374 postów

Re: Korona 79A

Post autor: Czujnik »

Shell pisze:Posiadam radio Korona 79A, 1938r w stanie bardzo dobrym. I jestem ciekaw w jakich cenach mozna kupić/sprzedać ten model
Czy to jest ten sam egzemparz co oferowany w dziale sprzedam? Tak czy siak nikt bez obejrzenia jakichkolwiek zdjęć nie zaproponuje więcej niż kilkadziesiąt złotych. Jeżeli myślisz poważnie o sprzedaży nie ma rady trzeba robić zdjęcia. Jeżeli zaś tylko sondujesz rynek to polecam allegro, samo się wysonduje, ale i tam trzeba zamieścić zdjęcia.