Kącik gitarowy
Moderator: gsmok
-
- 500...624 posty
Nadal widzę Piotra jako moderatora, a kandydaturę Jethrotulla i painlusta również popieram jako, że ,są to jedni z forumowych speców od gitary.
Ostatnio zmieniony czw, 28 czerwca 2007, 15:43 przez Zigrin, łącznie zmieniany 1 raz.
ElGit Let there be rock...
-
- 9375...12499 postów
-
- 625...1249 postów
-
- 6250...9374 posty
Skoro zostałem wywołany, muszę zabrać głos. Po pierwsze jestem mile zaskoczony, że zostałem wymieniony w tak zacnym gronie kandydatów. Choć z układów lampowych w centrum mojego zainteresowania znajdują sie układy gitarowe, nie czuję się wystarczająco kompetentny do pełnienia tej zaszczytnej funkcji. Sądzę, że moderatorstwem powinny się zająć osoby z dużym stażem na forum i szerokim bagażem doświadczeń w konstrukcji gitarowców - w tej materii brak mi większego doswiadczenia - jestem raczej użytkownikiem wzmacniaczy niż ich twórcą.Vault_Dweller pisze:Jeśli chodzi o moje propozycje, to "merytorycznie" widziałbym VacuumVoodoo, Atoma i Thereminatora.
Nie znaczy to, że zdecydowanie odmawiam, natomiast mam poważne wątpliwości co do swojej kandydatury - merytorycznie nie jestem mocny, za to upierdliwy jeśli chodzi ortografię itp. sprawy organizacyjne. Nie chciałbym zostać triodowym odpowiednikiem oldboya z elektrody.
Zgadzam się natomiast co do pozostałych kandydatur - popieram wszystkie:
- VacuumVoodoo - szkoda, że odmówił z braku czasu,
- Atom - chyba każdy wie kto zacz, szkoda że nieregularnie tu zagląda,
- ZoltAn - równie znamienita persona, niestety obecnie również rzadziej odwiedza forum
- Piotr - choć zajmuje sie głównie audio nieobce mu są gitarowce, forumowy specjalista od układów hybrydowych, muzyk - po prostu dobry kandydat
- painlust - chyba jeden z najaktywniejszych forumowiczów, ma na koncie dużo pomysłowych konstrukcji, ma cięty język - w sam raz na moderatora
- JethroTull - wykręca od moderacji się brakiem doświadczenia choć aktywnie i rzeczowo uczestniczy w dyskusjach, ma ciekawe pomysły układowe,
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
-
- administrator
Witam
Jak widzę, największym poparciem cieszy się Jethrotull. Przejrzałem jego posty i wydaje mi się, że nie dał się jak dotychczas wciągnąć w żadne utarczki na Forum - a jest to najważniejsza cecha jaka powinna charakteryzować Moderatora (nawet ważniejsza od wiedzy merytorycznej). Moderator musi przede wszystkim dbać o spokój i kulturę wypowiedzi i trzymanie się tematu Forum.
Ponieważ Jethrotull w zasadzie dał do zrozumienia, że wyraża zgodę na pełnienie tej trudnej funkcji zostaje Moderatorem działu gitarowego razem z dotychczasowymi Moderatorami. W miarę upływu czasu i nabierania przez niego doświadczenia "starzy" Moderatorzy, którzy mają mnóstwo pracy w innych działach będą mogli zająć się swoimi działami, a na ich miejsce powołamy (mam nadzieję) po wspólnej dyskusji nowych - myślę, że mógłby to być np. Piotr, który zadelarował chęć bycia współmoderatorem.
Jethrotull - gratuluję i równocześnie współczuję
. Praca Moderatora to naprawdę trudna funkcja, szczególnie na naszym Forum mającym szczęście posiadania naprawdę wspaniałych Moderatorów, którym przy tej okazji chciałbym serdecznie podziękować za dotychczasową opiekę nad forumowymi działami.
Jak widzę, największym poparciem cieszy się Jethrotull. Przejrzałem jego posty i wydaje mi się, że nie dał się jak dotychczas wciągnąć w żadne utarczki na Forum - a jest to najważniejsza cecha jaka powinna charakteryzować Moderatora (nawet ważniejsza od wiedzy merytorycznej). Moderator musi przede wszystkim dbać o spokój i kulturę wypowiedzi i trzymanie się tematu Forum.
Ponieważ Jethrotull w zasadzie dał do zrozumienia, że wyraża zgodę na pełnienie tej trudnej funkcji zostaje Moderatorem działu gitarowego razem z dotychczasowymi Moderatorami. W miarę upływu czasu i nabierania przez niego doświadczenia "starzy" Moderatorzy, którzy mają mnóstwo pracy w innych działach będą mogli zająć się swoimi działami, a na ich miejsce powołamy (mam nadzieję) po wspólnej dyskusji nowych - myślę, że mógłby to być np. Piotr, który zadelarował chęć bycia współmoderatorem.
Jethrotull - gratuluję i równocześnie współczuję

-
- 9375...12499 postów
W sumie ciesze się, że także Jethrotull został moderatorem. Mnie co jakiś czas ciągnie do władzy, ale sam wiem, że nie nadaję się na władcę. Władza podnieca i ogłupia takich ludzi jak ja. Byłbym chyba gorszy (w znaczeniu "evil") niż nie tylko oldboy, ale i niejaki Polpot (nie udziela się na forum
). Pozatym jestem dysortografem więc raczej trzymania zasad pisowni bym nie egzekfował.

-
- administrator
-
- moderator
O tym właśnie mówiłem. (chyba od rokuadmin pisze:Zanim zostanie wprowadzone phpBB w wersji 3 pozostaje chyba zmienić nazwę i opis, no i oczywiście byłoby dobrze przydzielić osobę moderującą - co Ty na to

Cały czas podtrzymuję swoje zdanie o tym, że do działu audio powinne zostać włączone głośniki oraz inne "peryferia" jak gramofony itp.
Uważam, że odłożenie takiej reorganizacji na później tylko nawarstwi kolejne nieporozumienia.
Ale z drugiej strony lepiej zrobić mało, niż mówić dużo nie robiąc nic.
Sprawa moderatora nie była chyba jeszcze porządnie przedyskutowana, chociaż wydaje mi się, że wszyscy zgodzą się z tym, że pierwszym kandydatem powinien być Romekd.
-
- 625...1249 postów
-
- moderator
-
- 625...1249 postów
-
- administrator
-
- moderator
Piotrze, działaj! Masz również pełne poparcie z mojej strony. Myślę, że jest na Forum spore grono osób zainteresowanych powstaniem nowego działu. Na razie siedzą oni cicho, czekając na rozwój wydarzeń
Sądzę, że jak dział już powstanie, będzie się cieszył dużym zainteresowaniem.
Pozdrawiam,
Romek

Pozdrawiam,
Romek
α β Σ Φ Ω μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .