Dodałem dział Głośniki - na razie w Sprawach różnych - to w końcu nie lampy
Kącik gitarowy
Moderator: gsmok
-
admin
- administrator
-
Piotr
- moderator
Dziękuję za zgłoszenie mojej kandydatury.admin pisze:Z chęcią widziałbym również jako Moderatora Piotra ale na razie czekam na jego zgodę.
Muszę jednak przyznać, że jestem trochę zdziwiony. Z jednej strony w moim profilu widnieje "zawód-muzyk" i nawet moja praca magisterska tyczyła się przetwarzania dźwięku. Ale nie chodziło bynajmniej o gitarę, lecz o instrumenty dęte, z którymi mam właśnie do czynienia na codzień.
Poza tym moja działalność elektroniczna wciąż dotyczy w większym stopniu wiernego odtwarzania dźwięku, czyli hi-fi...
Wiadomo też, że mamy na forum kilku specjalistów od sprzętu gitarowego z bardzo dużym doświadczeniem, którzy zrobili samodzielnie więcej tego typu układów, niż ja w ogóle widziałem. Na czele tej grupy znajduje się oczywiście VacuumVoodoo. Może jego decyzja nie jest jeszcze ostateczna?
A to posunięcie wprawiło mnie w jeszcze większe zdumienie. Niestety muszę powiedzieć, że nie do końca pozytywne...admin pisze:Dodałem dział Głośniki - na razie w Sprawach różnych - to w końcu nie lampy
Mamy teraz dział głośnikowy, który z lampami ma niewiele wspólnego oraz kącik audiofilski "wiszący" w pierwotnej postaci, który odchudzony przez nowe działy ma dużą szansę stać się prawdziwym koszem.
Moja propozycja to połączenie kącika audiofilskiego z głośnikami w jeden dział audio-nie-filski, gdzie można by było zajmować się szeroko pojętymi urządzeniami odtwarzającymi dźwięk, zamiast jałowych dywagacji o wiadomo czym i kim.
Jeżeli powstałby taki dział, chętnie bym się nim zajął, oczywiście nie samodzielnie.
-
Piotr
- moderator
Nie bronię się, lecz nie sądzę, abym nadawał się do roli głównego moderatora tego działu.jethrotull pisze:Fajnie, wszyscy się bronią "ręcami i nogami" przed moderowaniem. Co za aspołeczna postawa
Mógłbym ewentualnie komuś pomagać.
Z resztą uważam, że zawsze sytuacja jest "zdrowsza", kiedy dział moderuje więcej niż jedna osoba.
-
admin
- administrator
Pomysł połączenia działu głośników i audiofilskiego nie wydaje mi się najszczęśliwszy. Sądzę, że na dalsze zmiany struktury Forum należy poczekać aż nowa wersja oprogramowania udostępni wydzielanie poddziałów w ramach poszczególnych działów - Forum nie będzie się niepotrzebnie wydłużać.
Jestem za tym aby uporzadkować dział audiofilski - ze zmianą nazwy włącznie.
Nadal uważam, że Piotr byłby dobrym moderatorem działu gitarowego, ale może i lepszym zmodernizowanego działu audiofilskiego.
Jestem za tym aby uporzadkować dział audiofilski - ze zmianą nazwy włącznie.
Nadal uważam, że Piotr byłby dobrym moderatorem działu gitarowego, ale może i lepszym zmodernizowanego działu audiofilskiego.
-
Vault_Dweller
- 2500...3124 posty

Jeśli chodzi o moje propozycje, to "merytorycznie" widziałbym VacuumVoodoo, Atoma i Thereminatora.
Studenckie Radio ŻAK 88,8MHz- alternatywa w eterze przez całą dobę!
-
Teslacoil
- 625...1249 postów

-
painlust
- 9375...12499 postów

-
dodo_1989
- 125...249 postów

-
futrzaczek2
- 625...1249 postów