Ponieważ nie można się doczekać na phpBB w wersji 3

Proszę Moderatorów i wszystkich Użytkowników o propozycję solidnego Moderatora nowego działu. Do czasu powołania Moderatora obowiązek ten tradycyjnie spada na admina

Moderator: gsmok
Sorki Alek. Wspomniałem o tym dziale podczas Twojej wizyty i miałem pogadać ale po pokazaniu przez Ciebie nowej lampki po prostu zapomniałem. Co do głośników to masz rację, ale co w takim razie z nimi zrobić - myślę tutaj o tymczasowym rozwiązaniu do czasu aż zainstalowane zostanie Forum z poddziałami.Alek pisze:Dzieje się źle, że sprawy gitarowe miesza się z głośnikami. Żałuję Adminie, że nie przedyskutowaliśmy tego, mimo nadarzajacej się dziś sytuacji.
Optuję za wydzieleniem głośników względnie ogólnie przetworników (a wiec obejmujac także mikrofony) w trybie natychmiastowym. W przeciwnym razie mrówcza praca moderatorów, polegająca na wyłuskiwaniu wątków gitarowych nie będzie mieć sensu.
Sugeruję nadać uprawnienia moderatorskie do działu gitarowego i ew. głośnikowego (gdyby taki był wydzielony) bieżącym moderatorom. Przyczniłoby się to do możliwie szybkiego uporządkowania forum.
W przyszłości uprawnienia te można by było cofnąć.
Odnośnie moderatora działu gitarowego proponuję dwie kandydatury:
Piotra i VacuumVodoo.
Alek pisze:Gdyby wątki do przeniesienia zostały odnalezione (o co apeluję do forumowiczów) to proszę w niniejszym wątku podawać dokładny link i ewentualnie nazwę tematu. Podanie samej nazwy utrudnia odnalezienie wątku