Ze schematem i czesciami Cie troche wyprzedzilem ZoltAn a tak swoja droga to mi sie trafil rzadki okaz, gdzyz na tylnej sciance mam wyjscie na 2 kolumny i tylko wejscia. Czyzby wlasnie te wejscia/wyjscia odroznialy melomana 25S od zwyklego 25?
Postautor: ZoltAn »
Airnox pisze:Ze schematem i czesciami Cie troche wyprzedzilem ZoltAn Airnox
A cholera ich wie - każdy z tych wzmacniaczy, które oglądałem różnił się czymś od poprzedniego - więc się nie dziwię
Widziałem i taki, który miał PL504 w końcówce - niby to samo, ale..
Schemat masz ten sam czy też z jakąś "mutacją"
Zoltan
Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy! /Stanisław Jerzy Lec/
Postautor: ZoltAn »
macylapka pisze:Wielkie dzięki za skan schematu melomana Zoltan , nareszcie mogę pomyśleć o zastosowaniu moich 24szt. PL500
I dla Kolegi Airnoxa - przede wszystkim! Wszak On ci to pierwszy zeskanował te unikatowe materiały - ja zaś dopiero po nim - nie wiedząc, że już ktoś przede mną to zrobił.
Ale każdy z nas jest Kolumbem na swój sposób i odkrywa również swoją Amerykę - Bogu dzięki dzieląc się swym odkryciem z innymi
Co może czasami i wkurzać pozostałych - ale zawsze w jakiś sposób wzbogaca zasób zbiorowej wiedzy zgromadzonej na tych stronach - ku pożytkowi wszystkich
Wszak i kopiec Piłsudskiego w Krakowie usypano z małych woreczków ziemi zebranej z pól bitewnych całej ówczesnej Ojczyzny - Polski
No cóż, materiału na Triodzie nagromadziło się przez lata tyle, że człek już nad tym nie panuje więc wiele postów zaczyna się dublować.
Jedno co trzeba stwierdzić: KULTURA na tym NASZYM forum jest zadziwiająca - doprawdy nie spotkałem się jeszcze ani ze strony Adminów ani ze strony Czytelników ze stwierdzeniami w stylu :"to już było - nie kręć dupy - googluj albo poszukaj na Triodzie".
Widocznie wszyscyśmy z innej: gorącej i o łagodnych oraz minimalnych zniekształceniach (jak lampowy dźwięk) materii stworzeni - oby tak dalej i zawsze...
Zoltan
Nigdy nie dyskutuj z głupcem - ludzie mogą nie zauważyć różnicy! /Stanisław Jerzy Lec/