EFEKT HOLOGRAMOWY
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
- meffistoxiii
- 25...49 postów
EFEKT HOLOGRAMOWY
Jak w temacie może ktoś z szanownych kolegów wyjaśni mi te zjawisko które Pan Florian tak szeroko reklamuje na swojej stronce.
- meffistoxiii
- 25...49 postów
Osobiście to ja także nigdy o takim czymś nie słyszałem na wykładach. Moi wykładowcy to byli geniusze od lamp ( lata 40 i 50 ) jak nabywali wiedzę, więc coś mogli o tym słyszeć ale nigdy nie wspominali. Dzięki jeszcze raz przestudiuję wszystkie wątki. Efekt hologramowy ładnie nabija się poczciwych ludzi w butelkę......
Gdzie i co studiujesz/studiowałeś? Chcę tam trafićmeffistoxiii pisze:Osobiście to ja także nigdy o takim czymś nie słyszałem na wykładach. Moi wykładowcy to byli geniusze od lamp ( lata 40 i 50 ) jak nabywali wiedzę, więc coś mogli o tym słyszeć ale nigdy nie wspominali. Dzięki jeszcze raz przestudiuję wszystkie wątki. Efekt hologramowy ładnie nabija się poczciwych ludzi w butelkę......

http://www.pajacyk.pl/index.php
--
Wszelkie pytania o proszę kierować na kacper@selenoid.pl
--
Pozdrawiam, Kacper
--
Wszelkie pytania o proszę kierować na kacper@selenoid.pl
--
Pozdrawiam, Kacper
- meffistoxiii
- 25...49 postów
Niestety to już niemożliwe kuźnia kadr technicznych w Jeleniej Górze nie istnieje a było tam wiele się naumieć i napatrzeć na cuda techniki lampowej od lat niepamiętnych ale słusznej sprawie służących.......
Czytam właśnie "Florek na allegro" nic mi dzisiaj tak nie poprawiło nastroju jak ten temacik jest przedniej jakości, a faktem jest to że i mi się od florka dostało za badanie diabełków, bo mam za słabe żarzenie itd... ale jak mu walnełem że mam miernik wielkości biurka od komputera to mu wargi nieco się ścisnęły i zakończyliśmy rozmowę..... Oczywiście z tym miernikiem to lekko nakitowałem ale pomogło
Czytam właśnie "Florek na allegro" nic mi dzisiaj tak nie poprawiło nastroju jak ten temacik jest przedniej jakości, a faktem jest to że i mi się od florka dostało za badanie diabełków, bo mam za słabe żarzenie itd... ale jak mu walnełem że mam miernik wielkości biurka od komputera to mu wargi nieco się ścisnęły i zakończyliśmy rozmowę..... Oczywiście z tym miernikiem to lekko nakitowałem ale pomogło