lew z cepelii pisze:
Szukałem w googlach, ale to źródło praktyczie milczy na ten temat. A mój kolega mówi, że jak nie ma czegoś w googlach to, ta rzecz nie istnieje
Gdybyś szukał właściwego typu, to byś znalazł. Na głośniku z Allegro jest napis: Celestion G10D-25 .
megabit pisze:Kurcze dobrze Painlust że mówisz... chciałem 4 sztuki kupić
ja nie słyszałem... Koledze się nie spodobał. Twierdzi, ze utranzystorowia lampę. Z tym, że to są nowe głośniki, niedotarte. Ja kumplowi kazałem je dotrzeć. Dać im w dupę podłaczając pod zwykłą wieże stereo. Do tej pory tego nie zrobił.
W takim razie wiesz może czy sa jakieś przeciwwskazania, żeby wstawić do jednej paki V12 i 121 od Eminenca? Ewentualnie w póżniejszym czasie kupić drugi taki zestaw i zrobić 4x12 na V12 i 121.
megabit pisze:W takim razie wiesz może czy sa jakieś przeciwwskazania, żeby wstawić do jednej paki V12 i 121 od Eminenca? Ewentualnie w póżniejszym czasie kupić drugi taki zestaw i zrobić 4x12 na V12 i 121.
zadnych przeciwskazań. To podobno bardzo dobre zestawienie. Ale sam na usznie tego nie słyszałem. Jedyny Eminence jaki słyszałem w akcji to GB12.
odgrzebuję starocia, ale znalazłem specyfikację tegoż głośnika. czy na podstawie tych danych da się ocenić w miarę obiektywnie stopień przydatności G10D-25 do gitarki? co gdyby wrzucić takie dwa do paki 2x10" - czy rzekomy 'patykowaty' bas miał by szansę się poprawić?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony śr, 26 stycznia 2011, 21:49 przez eS, łącznie zmieniany 1 raz.