Rąbnąłem się w tagach w pewnym wpisie i zrobił się mały bałaganik, a tu okazuje się - nie ma przycisku "edytuj" czy "zmień" - nie pamiętam jak to się nazywało.
Przeoczenie czy celowe działanie?
Władza zlikwidowała edycję?
Moderator: gsmok
-
- 3125...6249 postów
-
- 2500...3124 posty
-
- 625...1249 postów
-
- administrator
Witam
Tak właśnie jest. Istnieje cały czas możliwość edycji z wyjątkiem Kącika audiofilskiego. W tym kąciku dyskusje są często bardzo emocjonalne i dochodziło do sytuacji wstecznego poprawiania postów lub kasowania ich zawartości w taki sposób, że wątki traciły sens. Sądzę, że przy braku możliwości edycji w kąciku zwiększa się szansa głębszego namysłu przed wysłaniem postu, którego potem nie można poprawiać
Ta blokada oczywiście przy sprzeciwie większości Forumowiczów co do jej sensu może być zdjęta.
Co do Kącika audiofilskiego dyskusje trwają. Wydaje się, że ostatnio troszkę się uspokoił i spoważniał
Tak właśnie jest. Istnieje cały czas możliwość edycji z wyjątkiem Kącika audiofilskiego. W tym kąciku dyskusje są często bardzo emocjonalne i dochodziło do sytuacji wstecznego poprawiania postów lub kasowania ich zawartości w taki sposób, że wątki traciły sens. Sądzę, że przy braku możliwości edycji w kąciku zwiększa się szansa głębszego namysłu przed wysłaniem postu, którego potem nie można poprawiać

Ta blokada oczywiście przy sprzeciwie większości Forumowiczów co do jej sensu może być zdjęta.
Co do Kącika audiofilskiego dyskusje trwają. Wydaje się, że ostatnio troszkę się uspokoił i spoważniał

-
- 2500...3124 posty
Uważam, że pomysł z nałożeniem "blokady" jest świetnyadmin pisze:Ta blokada oczywiście przy sprzeciwie większości Forumowiczów co do jej sensu może być zdjęta.

admin pisze:Co do Kącika audiofilskiego dyskusje trwają. Wydaje się, że ostatnio troszkę się uspokoił i spoważniał
Taak...?

Miło mi z Wami 
Pozdrawiam

Pozdrawiam
-
- moderator
admin pisze:Co do Kącika audiofilskiego dyskusje trwają. Wydaje się, że ostatnio troszkę się uspokoił i spoważniał
Wręcz odwrotnie - kącik zanika. W sposób naturalny.MarekSCO pisze:Taak...?W którym miejscu ?
Gutten się schował i tylko od czasu do czasu się objawia, Nuncjusz projektuje i buduje w najlepsze mając kącik w nosie, reszta zawodników też trochę przycichła, a ja zabrałem się za sprzęt estradowy - trochę z przymusu, ale może dobrze mi zrobi taka odmiana.
Wobec powyższego nie oczekujmy od Romka prowadzenia w kąciku monologów, albo włączania się w dywagacje o seniczu