Władza zlikwidowała edycję?

Informacje o zmianach i nowych możliwościach Forum

Moderator: gsmok

fugasi
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Władza zlikwidowała edycję?

Post autor: fugasi »

Rąbnąłem się w tagach w pewnym wpisie i zrobił się mały bałaganik, a tu okazuje się - nie ma przycisku "edytuj" czy "zmień" - nie pamiętam jak to się nazywało.
Przeoczenie czy celowe działanie?
staszeks
2500...3124 posty
2500...3124 posty

Post autor: staszeks »

u mnie jest - "ZMIEŃ",co właśnie nawet zrobiłem
Awatar użytkownika
futrzaczek2
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: futrzaczek2 »

Jak rano przeglądałem Triodę to go nie było, teraz jest... Jakiś chochlik biega po serwerze :?:
Jeżeli chcesz pogadać, zapraszam na GG pod numerem 7021498 :)
Awatar użytkownika
Piotr
moderator

Post autor: Piotr »

Jak na razie "zmień" jest. Zniknął tylko w kąciku audiofilskim od czasu rozpoczęcia dyskusji o jego dalszych losach.
A propos - co z kącikiem?
admin
administrator

Post autor: admin »

Witam
Tak właśnie jest. Istnieje cały czas możliwość edycji z wyjątkiem Kącika audiofilskiego. W tym kąciku dyskusje są często bardzo emocjonalne i dochodziło do sytuacji wstecznego poprawiania postów lub kasowania ich zawartości w taki sposób, że wątki traciły sens. Sądzę, że przy braku możliwości edycji w kąciku zwiększa się szansa głębszego namysłu przed wysłaniem postu, którego potem nie można poprawiać :wink:
Ta blokada oczywiście przy sprzeciwie większości Forumowiczów co do jej sensu może być zdjęta.

Co do Kącika audiofilskiego dyskusje trwają. Wydaje się, że ostatnio troszkę się uspokoił i spoważniał :)
Alek

Post autor: Alek »

Co do tego spoważnienia to ja bym polemizował :roll: .
Awatar użytkownika
MarekSCO
2500...3124 posty
2500...3124 posty

Post autor: MarekSCO »

admin pisze:Ta blokada oczywiście przy sprzeciwie większości Forumowiczów co do jej sensu może być zdjęta.
Uważam, że pomysł z nałożeniem "blokady" jest świetny :)
admin pisze:Co do Kącika audiofilskiego dyskusje trwają. Wydaje się, że ostatnio troszkę się uspokoił i spoważniał

Taak...? ;) W którym miejscu ? ;)
Miło mi z Wami :)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Piotr
moderator

Post autor: Piotr »

admin pisze:Co do Kącika audiofilskiego dyskusje trwają. Wydaje się, że ostatnio troszkę się uspokoił i spoważniał
MarekSCO pisze:Taak...? ;) W którym miejscu ? ;)
Wręcz odwrotnie - kącik zanika. W sposób naturalny.
Gutten się schował i tylko od czasu do czasu się objawia, Nuncjusz projektuje i buduje w najlepsze mając kącik w nosie, reszta zawodników też trochę przycichła, a ja zabrałem się za sprzęt estradowy - trochę z przymusu, ale może dobrze mi zrobi taka odmiana.
Wobec powyższego nie oczekujmy od Romka prowadzenia w kąciku monologów, albo włączania się w dywagacje o seniczu :roll: