www.oldradio.pl

Radioodbiorniki lampowe i wszystko co jest z nimi związane.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

Ile masz na własność odbiorników? (chodzi o kompletny, działający sprzęt)

0-10
24
57%
11-20
9
21%
21-35
2
5%
36 i więcej
7
17%

Liczba głosów: 42

Awatar użytkownika
miki
375...499 postów
375...499 postów

www.oldradio.pl

Post autor: miki »

Chciałem poruszyć ten temat, ponieważ należę do grona redakcyjnego tej strony. Mam pytanie: czy są na tym forum jeszcze inni redaktorzy najpopularniejszego w Polsce katalogu sprzętu radiowego? A jak tak, ile zamieściliście tam kart lub zdjęć? Pytam tylko z czystej ciekawości, czekam na odpowiedzi.
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator

Re: www.oldradio.pl

Post autor: tszczesn »

miki pisze:Chciałem poruszyć ten temat, ponieważ należę do grona redakcyjnego tej strony. Mam pytanie: czy są na tym forum jeszcze inni redaktorzy najpopularniejszego w Polsce katalogu sprzętu radiowego? A jak tak, ile zamieściliście tam kart lub zdjęć? Pytam tylko z czystej ciekawości, czekam na odpowiedzi.
Redaktorem nie jestem, ale sporo moich zdjęc i innych informacji tam jest.
Awatar użytkownika
Piotr
moderator

Post autor: Piotr »

Mam wrażenie, że źle skonstruowałeś ankietę.
Nie dowiesz się z niej mianowicie jak wiele osób jest umiarkowanie zainteresowanych odbiornikami, ponieważ wrzucasz do jednej rubryczki tych, którzy odrestaurowali powiedzmy 7 (jak ja) odbiorników, jaki i tych, którzy w ogóle nie są tematem zainteresowani, czyli nie mają żadnego, albo jeden przez przypadek :roll:
Chyba przyznasz mi rację, że droga od pierwszego do dziesiątego jest trudna i długotrwała, natomiast mając 30 pewnie ani się obejrzysz, a już jest 50 :)
Awatar użytkownika
miki
375...499 postów
375...499 postów

Post autor: miki »

No trochę prawdy w tym jest. Ankieta ma charakter czysto orientacyjny, chciałem zobaczyć, na jakiej jestem pozycji wśród innych forumowiczów. Jak na razie zaliczam się do pierwszej grupy, ale moja lista ciągle rośnie. Zresztą zdaje mi się, że na forum nie ma osób, które mają odbiornik "przez przypadek". Każdy z pewnością trochę ręki przyłożył do tego, czego teraz słucha.