Luk-piękna robota ,niepowtarzalny kształt.Super ,że jak zaczepiamy temat głośników to jest dużo zainteresowania ze strony forumowiczów,dowodzi to iż powinien być dział temu przeznaczony A tak "tułamy" się po różnych wątkach,że tak powiem -wcinając się.
Pozdrawiam
a jaki to jest? precyzyjny czy kulfoniasty? z "dizajnu" to niemcy chyba nie slyna.
nuncjusz1
ja tez jestem zdecydowanie za wprowadzeniem dzialu "glosniki". jest dzial "kosz" a nawet "kacik audiofilski". mozna by odpalic ankiete, i zbadac zainteresowanie glosnikami.
artykul o glosnikach planuje wstawic tez po polsku, ale tlumaczenie to straszna robota. latwiej jest napisac cos od nowa niz wiernie przetlumaczyc. flage na link do polskiej wersji juz mam .
a jaki to jest? precyzyjny czy kulfoniasty? z "dizajnu" to niemcy chyba nie slyna.
Chodziło mi głównie o kolor i duże zaokrąglenia nadające optycznego ciężaru. Nigdy nie przyszłoby mi do głowy malować MDFu na szaro
Jakoś duże, ciężkie i połyskujące metalem zabawki kojarzą mi się z niemiecką produkcją. Może błędnie
Chociaż z drugiej strony Fostex jest już mało niemiecki. Głośniki wedle tego stereotypu powinne być przynjmniej pięciodrożne
luk pisze:ja tez jestem zdecydowanie za wprowadzeniem dzialu "glosniki". jest dzial "kosz" a nawet "kacik audiofilski". mozna by odpalic ankiete, i zbadac zainteresowanie glosnikami.
Jak to nie? Audi, Mercedes, Sonja Kraus... eee... zagalopowałem się???
nuncjusz1 pisze:Super ,że jak zaczepiamy temat głośników to jest dużo zainteresowania ze strony forumowiczów,dowodzi to iż powinien być dział temu przeznaczony A tak "tułamy" się po różnych wątkach,że tak powiem -wcinając się.
Może zasadnym byłoby porozumiewawczo mrugać do możnych Triody? Choćby ze względu na problemy z regeneracją starych głośników.