...na skład sprzętu RTV przeznaczonego do utylizacji. Za wiedzą szefa składu oczywiście.
Na pytanie, które pewnie by padło odpowiadam, że nic nie było do odratowania. Lazuryta najbardziej szkoda... Sterta pod gołym niebem, "wykiprowana" na glebę, więc nie dziwota.
Dolne lewe "trafo" to dławik, reszta to TG...
Nic dziwnego, że... Dobrze przynajmniej, że to pozbierałeś. Swoją drogą - jak szybko musiałeś to robić? Bo ja na pozyskanie kilku traf TG5 miałem 5 minut, w 6-tej chwytak ładowarki załadował wszystko na ciężarówkę i wio.
Na marginesie - panowie w skupie złomu w którym buszowałem mieli dziwne miny, kiedy oblizując się z zachwytu wyrywałem wszystko, co się dało
amator
Pół godziny miałem, przewaliłem całą stertę na ok. 5m szeroką i 2m wysoką, tylko trochę łapska pozdzierałem . Dało się też odczuć, że w oczach obserwujących jestem dziwacznym zjawiskiem . jethrotull, elektron
Zawsze gardziłem takimi co to mają więcej, niż mogą przejeść...
Podzielę się na pewno, przemyślę jeszcze co, jak i ile (rozdać).
Na rozchód przeznaczam 6szt. 3 X Tg5-46-666, Tg53, Tg3,5-15-666, Tg 2,5-47-666-5 (n=36, R pierw = 375 omów).
Jako kryterium wyboru nabywcy przyjmuję kolejność zgłoszenia z zastrzeżeniem - 2szt. max dla jednej osoby. Zgodnie z powyższym Kol. elektron otrzyma 2 szt i Kol. jethrotull sztukę (dane kontaktowe i jakie trafa - zapraszam na PW).
Pozostają więc jeszcze trzy.
Wszystkie Tg są sprawdzone jedynie napięciem sieciowym.
Co w zamian? Wedle Waszego uznania. Jak coś macie zbędnego (z branży) i mnie się przyda, to biorę.