Nick

Informacje o zmianach i nowych możliwościach Forum

Moderator: gsmok

Awatar użytkownika
End
125...249 postów
125...249 postów

Nick

Post autor: End »

Witam,mam pytanie bo chcialem sobie zmienić nick-a ale nie mogę tego uczynić :(
Na innych forach można tak robić, czy może ja czegoś nie potrafię zrobic by to zmienić ?
Proszę admina o odp. czy jest mozliwość zmiany nick-a.
Bo wszędzie mam ten sam tylko na triodzie nie :(
Dziękuje
"Kto staje się potworem ten zrzuca ciężar bycia człowiekiem"....
admin
administrator

Post autor: admin »

Witam
Zmiana Nicka jest zablokowana na forum :cry: . To wynika z faktu, że odbywa się to chyba raczej sporadycznie (to będzie pierwszy raz) oraz z faktu, że uczestnicy przyzwyczajają się do Nicków innych użytkowników forum. Czasami kierują się nie tylko zawartością tematu, ale i Nickami tych użytkowników, do których czują sympatię :) lub antypatię :cry: i śledzą w ten sposób zawartość forum.
Sam muszę przyznać, że jest parę nicków, których wypowiedzi zawsze śledzę niezależnie od tematu.
Swobodna zmiana Nicka jest więc nie tylko sprawą jego Właściciela, ale w jakiś sposób oddziałuje na całe forum - stąd ta blokada.
Nie oznacza to jednak, że jeśli ktoś ma taką wolę to nie można tego zrobić. Dla użytkowników forum zrobię wszystko (no prawie wszystko :wink: )
Podobnie jak w przypadku avatara proszę o przesłanie mi informacji o potrzebie zmiany i zostanie ona wprowadzona.

Co do faktu, że na innych Forach można to zrobić to sądzę, że to wynika z faktu, że są to duże fora i administrator po prostu nie byłby w stanie opanować takich zmian ręcznie. Forum triody jest to forum niewielkie o charakterze kameralnym i na tle całej elektorniki nawet powiedziałbym elitarnym :wink: . Cały czas "panuję" nad sprawami formalnymi i dlatego służę bezpośrednią pomocą w takich sytuacjach jak ta.
Awatar użytkownika
End
125...249 postów
125...249 postów

O! panie admin...bardzo podoba mi sie pana wypowiedź.
Jest pan naprawde uprzejmy :D
A więc zgłosze się na priv do pana.
P.S. w sumie własnie dlatego chcę by zmienić mi nick bo wszędzie mam ten sam i z tego jestem znany innym użytkownikom różnych forum którzy mam nadzieje zaglądają też na forum triody :wink:
Awatar użytkownika
modelarnia
50...74 posty
50...74 posty

Post autor: modelarnia »

Witam
Wydaje mi sie, ze zmiana nicka rowna sie z ponownym zarejestrowaniem na forum.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
End
125...249 postów
125...249 postów

A jednak można...bez potrzeby ponownej rejestracji :wink: