Przepraszam kolegów amatora, i macska.

Informacje o zmianach i nowych możliwościach Forum

Moderator: gsmok

szalony

Przepraszam kolegów amatora, i macska.

Post autor: szalony »

Wiem, że sprawę tą można załatwić przez PW, jednak aby uciąć niefortunną sprawę - wybrałem formę publiczną.

Przepraszam kolegę amatora za moją niezbyt przemyślaną wypowiedź w wątku o Azotanie Wapnia, którą mogłem Go urazić, i przez którą postawiłem Go w bardzo niekorzystnym świetle. Chciałbym przeprosić również kolegę macska za moją niekulturalną wypowiedź o historii Węgier.

Z poważaniem,
Marcin Dziedzic
pierwszy

Post autor: pierwszy »

Ok, czasami tez mam tak i wtedy wcale nie jestem lepszy :)
szalony

Jedno mi nie daje spokoju jeszcze - czy Twój nick się odmienia ? ;)
pierwszy

Post autor: pierwszy »

Nie wiem, po wegiersku na pewno, a po polsku co komu pasuje :wink:
amator
625...1249 postów
625...1249 postów

Re: Przepraszam kolegów amatora, i macska.

Post autor: amator »

szalony pisze:Wiem, że sprawę tą można załatwić przez PW, jednak aby uciąć niefortunną sprawę - wybrałem formę publiczną.

Przepraszam kolegę amatora za moją niezbyt przemyślaną wypowiedź w wątku o Azotanie Wapnia, którą mogłem Go urazić, i przez którą postawiłem Go w bardzo niekorzystnym świetle.
Nie bardzo wiem, czym mogłeś mnie urazić (sprzedaż byle komu??? - eee tam... nie żartuj) wobec czego nie czuję się godzien przyjmować przeprosin.

Pozdrawiam
szalony

amator pisze:
szalony pisze:Wiem, że sprawę tą można załatwić przez PW, jednak aby uciąć niefortunną sprawę - wybrałem formę publiczną.

Przepraszam kolegę amatora za moją niezbyt przemyślaną wypowiedź w wątku o Azotanie Wapnia, którą mogłem Go urazić, i przez którą postawiłem Go w bardzo niekorzystnym świetle.
Nie bardzo wiem, czym mogłeś mnie urazić (sprzedaż byle komu??? - eee tam... nie żartuj) wobec czego nie czuję się godzien przyjmować przeprosin.

Pozdrawiam
Chodzi o część wątku, która została przemieszczona do Kosza.

Pozdrawiam :)
amator
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: amator »

szalony pisze:Chodzi o część wątku, która została przemieszczona do Kosza.
Aaa... nie zaglądam tam zbyt często, "umkło" to mej uwadze. Fakt jest faktem, likwidacji ulega nie tyle sanepid ile laboratorium sanepidu, ponieważ próbki przesyłane są dalej (gdzieś...). Posiadane jeszcze (oby) odczynniki mają zostać zniszczone (naturalnie w odpowiedni sposób).
Nie jestem zwolennikiem "bezzwrotnych pożyczek" - to na marginesie.
Debatę uważam za zamkniętą :) .

Pozdrawiam
szalony

:)