Czy któryś z forumowiczów wie może co to za cudo http://www.allegro.pl/item140654568_miernik.html
Różne wynalazki widziałem ale tego nie jestem w stanie zidentyfikować zupełnie. Moja teoria jest taka,że to jakiś miernik na b.w.cz albo miernik szalonego naukowca.
Miernik do czegoś tam
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
Re: Miernik do czegoś tam
Mnie się to widzi jako ręczny (podręczny, przenośny etc) podgrzewacz czegośtam. Fotki są niezbyt wyraźne, ale to coś w pojemniku przypomina probówki.ximian pisze:Moja teoria jest taka,że to jakiś miernik na b.w.cz albo miernik szalonego naukowca.
Pozdrawiam
- VacuumVoodoo
- 1875...2499 postów
- Kontakt:
Haha, sam posiadam kilka takich kupionych swego czasu na pchlim targu. Jest ato aparat "medyczny" z czasow kiedy wierzono ze elektrycznosc jest cudownym lekarstwem na wszystko. Te rozne rurki to zwykle neonowki, w skrzynce jest iskrowy generator wysokiego napiecia typu cewka zaplonowa. Rurke odpowiednia do danej dolegliwosci wklada sie w uchwyt, swieci i brzeczy. masujemy nia czesc ciala wymagajaca leczenia. Jest rurka w ksztalcie grzebienia na odrost wlosow, inna na bol glowy. W jednym z zestawow w moim posiadaniu jest nawet cos co sie nazywa "vaginal pacifier for treating hysteria in females" - nie testowalem! Co smieszniejsze obecnie w Kaliforni - gdziezby indziej - uzywa sie tych aparatow w gabinetach kosmetycznych za kilkaset dolcow za zabieg. Mozna sporo info wyguglowac haslem "violet ray"
Aleksander Niemand
- Vault_Dweller
- 2500...3124 posty
- Kontakt:
Brzmi jak jakiś przyrząd rodem z fantazji markiza de Sade'a...
Studenckie Radio ŻAK 88,8MHz- alternatywa w eterze przez całą dobę!