Pracuję nad poważną renowacją tego radyjka.
Jest to raczej destrukt, ale rokujący.
Skrzynię od biedy uratuję ale będzie to nielada wyczyn.
Może ktoś ma takie zwłoki na przeszczepy, potrzebuję skrzynię, skalę i inne drobiazgi.
Może któryś z kolegów posiada takie radio i będzie w stanie w odpowiednim momencie zrobić fotki szasi?
W zamian różne ciekawostki.
Polski Philips 7-38A "monoster"
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 500...624 posty
-
- moderator
Re: Polski Philips 7-38A "monoster"
Jak ci się bardzo nie spieszy, to zrobię fotki swojego, w znakomitym stanie i sprawnego. Tylko skrzynka musi iść do stolarza po 'renowacji' jaką kiedyś przeszedł.Witek pisze: Może któryś z kolegów posiada takie radio i będzie w stanie w odpowiednim momencie zrobić fotki szasi?
-
- 500...624 posty
Oczywiście nie spieszy mi się, renowacja troszkę potrwa, natomiast później gdy przyjdzie poskładać to co ktoś porozkręcał, przydadzą się twoje zdjęcia. Mam tylko nadzieję że nic nie brakuje.
Największy problem to skrzynia, jej renowacja jest mocno dyskusyjna, niemniej możliwa. Naprawiałem już kiedyś skrzynkę w podobnym stanie i efekt końcowy był b.dobry, lecz wymagał ogromnego nakładu pracy.
Największy problem to skrzynia, jej renowacja jest mocno dyskusyjna, niemniej możliwa. Naprawiałem już kiedyś skrzynkę w podobnym stanie i efekt końcowy był b.dobry, lecz wymagał ogromnego nakładu pracy.