Internet to prawdziwa skarbnica lampowej wiedzy. Znalazłeś ciekawą stronę tematyczną? Tutaj możesz przekazać innym informację o jej adresie i zawartości.
Ja też go pożądam, nie martw się. Jedyny problem jest taki, że nie sposób ukazać go w pełnej krasie... a może sposób? Pomyślmy: jeśli zrobimy wzmacniacz w obudowie z pleksiglasu, to może dałoby się zobaczyć je także od spodu. Za wygląd daję 10/10 punktów.
Te trafoki z linku poniżej też są niczego sobie. Sądząc z procesu produkcyjnego, fotek i przede wszystkim wymienionych swego czasu w mojej korespondencji mailowej parametrów są całkiem, całkiem...
Z tego co pamiętam cena za komplet do PP UL oscylowała w granicach 1k PLN. Jak na taki produkt to sporo, ale nie tragedia, szczególnie biorąc pod uwagę PKB Skandynawi i tamtejsze ceny
tubeaudio pisze:Te trafoki z linku poniżej też są niczego sobie. Sądząc z procesu produkcyjnego, fotek i przede wszystkim wymienionych swego czasu w mojej korespondencji mailowej parametrów są całkiem, całkiem...
Z tego co pamiętam cena za komplet do PP UL oscylowała w granicach 1k PLN. Jak na taki produkt to sporo, ale nie tragedia, szczególnie biorąc pod uwagę PKB Skandynawi i tamtejsze ceny