6SJ7, do MalKontenta, Nuncjusza1 i innych

Masz nietypowy problem 'lampowy'? Spróbuj tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

nuncjusz1
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: nuncjusz1 »

Napisałem do Staszka na pw. myślę że się odezwie Tomku
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
MalKontent
375...499 postów
375...499 postów

Post autor: MalKontent »

Sorki, bywszy w delegacjach, a teraz jezdem chory, chorszy, trup :(

Ledwo żyję, wczoraj miałem 38,6st. Wybacz Tomku, postaram się jak najszybciej uruchomić i umówić.

Pzdr.
S.
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator
Kontakt:

Post autor: tszczesn »

MalKontent pisze:Sorki, bywszy w delegacjach, a teraz jezdem chory, chorszy, trup :(

Ledwo żyję, wczoraj miałem 38,6st. Wybacz Tomku, postaram się jak najszybciej uruchomić i umówić.
To dla mnie nie problem, nie ja czekam z niecierpliwością na te żarówki :) A złapać gorączkę w taki upał to się chyba trzeba było specjalnie starać :)
Awatar użytkownika
MalKontent
375...499 postów
375...499 postów

Już mi trochę lepiej, ale krówa maść - sam nie wiem, gdzie ja się tak dorobiłem... Ani klimy nagle nie dostałem w samochodzie, ani nic - naprawdę jestem w szoku, bo pani doktórka, do której poszedłem nie mogąc opanować przez 3 dni sytuacji (temperatura max. 39,4!...) stwierdziła oprócz zajedwabistej anginy jeszcze początki zapalenia oskrzeli albo nawet płuc!!!

Biorę od poniedziałku 2 (słownie: dwa) antybiotyki na raz i jestem dętka, dzisiaj pierwszy raz zajrzałem na Triodę znowu :)

Chyba organizm odmówił współpracy bo mu się zebrało po prostu i tyle...

W każdym razie porozumiałem się z Tomkiem i mam nadzieję, że Nuncjuszek cieszy się już ze swoich lampek, a ja jak wydobrzeję to umówię się z Tomkiem na odbiór swoich wynalazków i uiszczenie należności :)

Pozdrawiam
Staszek
OTLamp

Post autor: OTLamp »

MalKontent pisze:Już mi trochę lepiej, ale krówa maść - sam nie wiem, gdzie ja się tak dorobiłem... Ani klimy nagle nie dostałem w samochodzie, ani nic - naprawdę jestem w szoku, bo pani doktórka, do której poszedłem nie mogąc opanować przez 3 dni sytuacji (temperatura max. 39,4!...) stwierdziła oprócz zajedwabistej anginy jeszcze początki zapalenia oskrzeli albo nawet płuc!!!

Biorę od poniedziałku 2 (słownie: dwa) antybiotyki na raz i jestem dętka, dzisiaj pierwszy raz zajrzałem na Triodę znowu :)

Chyba organizm odmówił współpracy bo mu się zebrało po prostu i tyle...
Chyba nie jest aż tak źle, skoro wczoraj zwinąłeś mi sprzed nosa, przebijając na 8 sekund przed końcem, Tom IV Informatora radiowo warsztatowego Telefunkena :wink: - jedynego jaki mi brakuje :cry: .
Chyba że jakiś strzelec wyborowy Cię wyręczył :?:
Awatar użytkownika
MalKontent
375...499 postów
375...499 postów

Witaj OTLamp, z zasady nie używam żadnych snajperów-bajerów, tylko zegarka i łutu szczęścia, że sieć mi się nie "wahnie" :)

Wczoraj był pierwszy wieczór bez gorączki i na Allegro istotnie zadziałałem co-nieco, miałem obserwowane... :)

Jest dzisiaj do kupienia komplecik, więc spróbuję go łyknąć, a Tobie ten tomik wręczę w zamian za coś fajnego z literatury....
Sprawdziłem, to nie Ty tylko Zoltan miał "Badanie lamp elektronowych" Dudnika i ewentualnie obiecał kserówkę...

No nic, w każdym razie jeśli wygram komplet to czwórka jest Twoja.

Pzdr.
S.
OTLamp

Post autor: OTLamp »

MalKontent pisze:
Jest dzisiaj do kupienia komplecik, więc spróbuję go łyknąć, a Tobie ten tomik wręczę w zamian za coś fajnego z literatury...
Ano jest, ale jak się teraz pochwalileś to może być trudniej wygrać. Musisz dobrze zegarek nastawić :lol:
MalKontent pisze: Sprawdziłem, to nie Ty tylko Zoltan miał "Badanie lamp elektronowych" Dudnika i ewentualnie obiecał kserówkę...
Też to mam, ale nie pamiętam ile to ma stron (za grube jednak chyba nie jest).

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
MalKontent
375...499 postów
375...499 postów

OTLamp pisze:Ano jest, ale jak się teraz pochwalileś... :lol:
Ech... musi co chory jestem czy jakoś tak... :mrgreen:

Pozdrawiam
Staszek
ODPOWIEDZ