konieczność...przyczyną nieszczęść!

Informacje o zmianach i nowych możliwościach Forum

Moderator: gsmok

Alek

konieczność...przyczyną nieszczęść!

Post autor: Alek »

Koniecznosć dwukrotnego klikania wątku zanim można w nim majstrować stałą się dziś przyczyną tragedii:x

Tomek zameldował mi na priv o konieczności usunięcia jednego z wątków. I fajnie, że podał link, tyle, że po kliknięciu na niego nie można w tym wątku majstrować-kończy się to wywaleniem z wątku. Zatem podany przez Tomka link był jedynie wskazówką czego należy szukać.
Po odnalezieniu należy klikać i tak dwa razy, bo wywala. Jakiekolwiek działania moderatorskie są makabrą :x

Wskutek wielokrotnego klikania, szukania przez pomyłkę poszedł do kosza wątek, który nie powinien tam iść. Oczywiście ja już nie mogę go wydobyć. Teraz już tylko Admin może to naprawić.

Czy nie ma sposobu, by forum chodziło normalnie, by po jednym kliknięciu "odpowiedz" można było już majstrować?

Wnoszę ponadto (ponownie) o możność ręcznego zamykania i otwierania wątków w "koszu". Inaczej wątki tam trafiajace są już nie do odratowania bez udziału Admina.
szalony

Post autor: szalony »

Czy to z tego powodu poleciał wątek o lampie noktowizyjnej ?

PS.
Alek pisze:Wnoszę ponadto (ponownie) o możność ręcznego zamykania i otwierania wątków w "koszu". Inaczej wątki tam trafiajace są już nie do odratowania bez udziału Admina.
Myślę, że ważniejsza jest możliwość przeniesienia (wydobycia) wątku z kosza.
Janusz
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: Janusz »

Też byłem zaskoczony przeniesieniem do "kosza" wątku o lampie noktowizyjnej. Tym bardziej, że zapowiadał się calkiem ciekawy temat.
Awatar użytkownika
tszczesn
moderator

Re: konieczność...przyczyną nieszczęść!

Post autor: tszczesn »

Alek pisze:Koniecznosć dwukrotnego klikania wątku zanim można w nim majstrować stałą się dziś przyczyną tragedii:x
Też z powodu przeskoków http://www.triofda.com<->www.trioda.nazwa.pl ?

To może w końcu usunąć tą nazwę nieszczęsną?
Alek

Post autor: Alek »

Tak, poleciał właśnie ten wątek o lampie noktowizyjnej:x