Witam wszystkich
Mój Kosmos jest niekompletny
Ratunku
Jest na chodzie ale brak kabla,tyłu i chyba kondensatora(jestem laikiem ale chcę go skompletować)
Czy jest szansa na jakąś pomoc?
Darek Plichta
Kaszuby
Mój Kosmos
Moderatorzy: gsmok, Romekd, tszczesn, OTLamp, Einherjer
-
t.rex
- 1 post

Mój Kosmos
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
zagore1
- 2500...3124 posty

Re: Mój Kosmos
Gratuluję nabytku Kosmosa 95A
Piękny stan. Nawet znaczek się zachował! Jaki jest numer na tej żółtej tabliczce znamionowej z tyłu radioodbiornika?
Zdobycie tylnej ścianki graniczy z cudem. Trzeba samemu ją odtworzyć w programie wektorowym i wypalić, albo zrobić zwykłą "zatyczkę"
Co do przewodu zasilającego, to chyba najtaniej i najszybciej bedzie kupić jakiegoś czeskiego philipsa na aukro.cz. Na razie proponuję, aby Kolega wstrzymał się czasowo z podłączaniem tego radioodbiornika do prądu. Na to przyjdzzie czas. Prosiłbym o jakieś wyraźne zdjęcia środka tego radiioodbiornika.
Pozdrawiam
Janusz
Zdobycie tylnej ścianki graniczy z cudem. Trzeba samemu ją odtworzyć w programie wektorowym i wypalić, albo zrobić zwykłą "zatyczkę"
Co do przewodu zasilającego, to chyba najtaniej i najszybciej bedzie kupić jakiegoś czeskiego philipsa na aukro.cz. Na razie proponuję, aby Kolega wstrzymał się czasowo z podłączaniem tego radioodbiornika do prądu. Na to przyjdzzie czas. Prosiłbym o jakieś wyraźne zdjęcia środka tego radiioodbiornika.
Pozdrawiam
Janusz
Stop banderyzmowi.