Sprzedam lub oddam zapasy lamp i nie tylko
Moderatorzy: gsmok, Romekd, tszczesn
-
gsmok
- 3125...6249 postów

Sprzedam lub oddam zapasy lamp i nie tylko
Witam,
jak w temacie.
Wykaz z fotkami zamieściłem pod adresem:
https://www.grzegorz-makarewicz.pl/inde ... e-tylko-pl
Podane tam opisy zestawów elementów będę stale aktualizował bo mam ich naprawdę dużo. To dlatego nie dodaję fotografii tutaj, aby nie zapychać serwera naszego Forum.
Elementy sprzedam okazyjnie po ustalonych/oferowanych cenach i/lub po prostu przekażę chętnym jeśli nie znajdą nabywców.
Wysyłka raczej nie wchodzi w grę. Najchętniej załatwię sprawę bezpośrednio w Warszawie.
jak w temacie.
Wykaz z fotkami zamieściłem pod adresem:
https://www.grzegorz-makarewicz.pl/inde ... e-tylko-pl
Podane tam opisy zestawów elementów będę stale aktualizował bo mam ich naprawdę dużo. To dlatego nie dodaję fotografii tutaj, aby nie zapychać serwera naszego Forum.
Elementy sprzedam okazyjnie po ustalonych/oferowanych cenach i/lub po prostu przekażę chętnym jeśli nie znajdą nabywców.
Wysyłka raczej nie wchodzi w grę. Najchętniej załatwię sprawę bezpośrednio w Warszawie.
-
Locutus
- 2500...3124 posty

-
taipan3
- 1250...1874 posty

Re: Sprzedam lub oddam zapasy lamp i nie tylko
QQE 03 jestem chetny
-
CHOPIN66
- 1875...2499 postów

-
kolawski
- 250...374 postów

-
taipan3
- 1250...1874 posty

Koledzy może piszcie jednak o jakie lampy wam chodzi , bo samo priv nic nie znaczy. A tak nie wiadomo które lampy są zaklepane.
-
cirrostrato
- 6250...9374 posty

Sześć sztuk 6S2S, proponuję 10zł/sztuka.
Popierając kogoś warto sprawdzić jaki jest jego termin ważności.
-
gsmok
- 3125...6249 postów

Na PW właśnie odpowiedziałem. Proszę o wyrozumiałość jeśli chodzi o szybkość odpowiedzi. Nie siedzę cały czas przy komputerze. Muszę w końcu robić porządki z lampami
.
Z chętnych na całe pudełka to na razie jest zarezerwowane pudełko 010. Z pozostałych są chętni na pojedyncze lampy.
Przy podawaniu konkretnych lam proszę o podanie numeru pudeka, bo zaczynam się gubić!!!!
Postaram się dzisiaj wieczorem dodać kolejne pudełka.
Co do 6S2S to jeśli jeszcze są to wieczorem odłożę dla Kolegi Cirrostrato i zapraszam po odbiór na PW.
Z chętnych na całe pudełka to na razie jest zarezerwowane pudełko 010. Z pozostałych są chętni na pojedyncze lampy.
Przy podawaniu konkretnych lam proszę o podanie numeru pudeka, bo zaczynam się gubić!!!!
Postaram się dzisiaj wieczorem dodać kolejne pudełka.
Co do 6S2S to jeśli jeszcze są to wieczorem odłożę dla Kolegi Cirrostrato i zapraszam po odbiór na PW.
-
cirrostrato
- 6250...9374 posty

Dziękuję.gsmok pisze: ndz, 9 sierpnia 2026, 10:15 Co do 6S2S to jeśli jeszcze są to wieczorem odłożę dla Kolegi Cirrostrato i zapraszam po odbiór na PW.
Popierając kogoś warto sprawdzić jaki jest jego termin ważności.
-
V@MVampirE
- 250...374 postów

PW pudełko 10, 11 i 15.
-
gsmok
- 3125...6249 postów

Witam ponownie,
dodałem właśnie dwa pudełka.
Muszę teraz ogarnąć PW. Wydaje mi się, że "zabawa" z pojedynczymi lampami w różnych pudełek chyba nie jest dla mnie do ogarnięcia
. Chcę załatwić sprawę nadmiaru zapasów jak najszybciej i niejako poza czasem głównych zajęć. Pozwólcie, że przemyślę sprawę jak to usprawnić. W końcu to nie sklep, w którym będę spędzał godziny no i rośnie ryzyko, że coś mi się pokręci i pomylę co kto sobie wybrał. A pudełek jest jeszcze sporo.
Sądzę, że najlepiej będzie jeśli znajdą się chętni na pudełka a nie pojedyncze lampy. Jeśli komuś nie pasują jakieś lampy w pudełku to po prostu niech zaproponuje cenę, która mu odpowiada za te lampy, które go interesują i jeśli się dogadamy to pozostałe z pudełka będzie miał na pamiątkę
dodałem właśnie dwa pudełka.
Muszę teraz ogarnąć PW. Wydaje mi się, że "zabawa" z pojedynczymi lampami w różnych pudełek chyba nie jest dla mnie do ogarnięcia
Sądzę, że najlepiej będzie jeśli znajdą się chętni na pudełka a nie pojedyncze lampy. Jeśli komuś nie pasują jakieś lampy w pudełku to po prostu niech zaproponuje cenę, która mu odpowiada za te lampy, które go interesują i jeśli się dogadamy to pozostałe z pudełka będzie miał na pamiątkę
Pudełko 010 jak wspomniałem zostało zarezerwowane. Nie jest jeszcze odebrane, więc zobaczę co będzie.
-
Olkus
- 3125...6249 postów

Czy w związku z tym wcześniejsze ustalenia są aktualne?
Pozdrawiam,
A.
Pozdrawiam,
A.
Kupię lampy: 35Z4GT, 12K8GT,
-
gsmok
- 3125...6249 postów

Nie wycofuję się ze wcześniejszych ustaleń (przed moim postem). Muszę teraz poczekać na odbiór lamp aby skorygowac zawartość pudełek. Przepraszam Wszystkich za opóźnienie z odpowiedziami na PW, ale właśnie w związku z wcześniejszymi ustaleniami nie mogę teraz nic ustalać aby nie wyszło, że czegoś nagle w pudełku nie ma.
Poczekam do połowy tygodnia na odebranie lamp, skoryguję zawartość "naruszonych" pudełek i będę oferował całe pudełka (włącznie z tymi dodatkowymi lampami w pudełkach o czym napisałem
).
W międzyczasie będę dodawał kolejne pudełka.
Poczekam do połowy tygodnia na odebranie lamp, skoryguję zawartość "naruszonych" pudełek i będę oferował całe pudełka (włącznie z tymi dodatkowymi lampami w pudełkach o czym napisałem
W międzyczasie będę dodawał kolejne pudełka.
-
gsmok
- 3125...6249 postów

Tak jak napisałem staram się rozliczyć umowy z osobami na pojedyncze lampy do środy włącznie.
Dodałem parę nowych pudełek.
Postaram się przedstawić bardzo mocno uproszczone zasady przepływu elementów. Te, które były po prostu organizacyjnie mnie przerosły
Dodałem parę nowych pudełek.
Postaram się przedstawić bardzo mocno uproszczone zasady przepływu elementów. Te, które były po prostu organizacyjnie mnie przerosły