Rozmaite graty lampowe, elektroniczne i automatyczne

Ogłoszenia o sprzedaży lub przekazaniu elementów, urządzeń, literatury o tematyce związanej z tematyką forum.

Moderatorzy: gsmok, Romekd, tszczesn

Awatar użytkownika
szalony
1875...2499 postów
1875...2499 postów

Rozmaite graty lampowe, elektroniczne i automatyczne

Post autor: szalony »

Muszę zredukować moją ilość gratów, i mam trochę rzeczy na sprzedaż do oddania. Jako, że przesyłka ode mnie to 100zł (ew. będę w Polsce w czerwcu/lipcu), to oczywiście wiele rzeczy opłaca się tylko przy sprzedaży łączonej.

-> Transformator głośnikowy AMPLIMO (projekt Menno van der Veena) 50PP4K0G. Jest to transformator toroidalny PP Zaa=4k, P=50W, bez odczepów UL, o dość niskiej indukcyjności uzw. pierwotnego co powoduje przesunięcie pasma przenoszenia w górę. Transformator wykonany jest w wersji zalewanej, w puszce aluminiowej. Cena nowego 544zł, proponuję 200 + przesyłka. Dane https://www.amplimo.nl/images/downloads ... pp4k0g.pdf

- Transformator głośnikowy Philips 5183. Oryginalny, nieużywany, z lat 60 z papierami. Do SE wymagającego Zaa=3..4k, wyjście 5 i 7 omów. Przeznaczony oficjalnie do lamp EL6, EL42, EBL21. Cena do negocjacji (wartość przesyłki przekracza wartość transformatora).

- Kompletny sterownik PLC Allen-Bradley serii SLC500, w skład wchodzą: Jednostka CPU SLC50/4, kaseta 10 pozycji, zasilacz, karta 4 wyjść analogowych, karta 4 wejść analogowych, karta 2+2 we/wy analogowe, 4 karty wejść cyfrowych 24V, 3 karty wyjść cyfrowych 24V, 2 karty wyjść triak, karta termoparowa 4x (1746-4NT). Za całość 1000 PLN do negocjacji. Nie jestem w stanie dołączyć oprogramowania RSLogix 500

- Ultradźwiękowy czujnik odległości z interfejsem IO-Link SICK UC30-12416A. 100 zł

- Dwa transformatory głośnikowe do SE EL84 nawinięte przez forumowicza KaKa wiele lat temu. Ani KaKa ani ja nie pamiętamy ich impedancji, ale należy założyć, że jest to 4,5 albo 5k. Wyjście 4/8 omów, dekle. 200zl za obie sztuki.

- Kwadra nieużywanych 6V6GT TAD (Shuguang) "6V6GT-STR REDBASE PREMIUM" - 200 zł za całą kwadrę (Cena na allegro 200 zł sztuka :lol: )

- Tyrystorowy regulator mocy AEG Thyro A 1AX 400-30H, stara seria, 100 zł

- Paczka tranzystorów germanowych ADP-666 (chyba koło 10 sztuk), i ASY33S (koło 20), wszystko CEMI. Do negocjacji, ale nie za darmo.
Senza mai stancià nè mai rifiatà
Cumbattenti d'onore di Santa Libertà
Parechji sò spariti à o fior' di l'età
Surghjent'è acque linde di lu fium'unità
Awatar użytkownika
szalony
1875...2499 postów
1875...2499 postów

Re: Rozmaite graty lampowe, elektroniczne i automatyczne

Post autor: szalony »

Trafa EL84SE zarezerwowane, reszta aktualna.
Senza mai stancià nè mai rifiatà
Cumbattenti d'onore di Santa Libertà
Parechji sò spariti à o fior' di l'età
Surghjent'è acque linde di lu fium'unità