Rzadko w sumie zaglądam tu na forum (brak czasu) ale mimo to ciekawi mnie fakt że po prawie roku obecności nadal posiadam status "stażysty" i różowy kolor nazwy użytkownika. Ty bardziej jest to zastanawiające gdyż wielu użytkowników posiadających o wiele krótsze staże na forum mają już normalne statusy, np. https://forum-trioda.pl/memberlist.php? ... le&u=62166 jest chyba rekordzistą posiadając 7 postów i nieco ponad miesiąc stażu a nie jest stażystą! Oczywiście jest wielu innych takich delikwentów. Czy ktoś nad tym panuje i to ogarnia wg jakiś jasnych zasad? Czy wg widzimisię admina czy jakiegoś tam moderatora? Pytanie jest też czy to zgodne z duchem regulaminu forum i zdroworozsądkowa logiką?
Pozdrawiam
Status "stażysta"?
Moderator: gsmok
-
Thereminator
- 6250...9374 posty

Re: Status "stażysta"?
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią.
W praktyce jest.
W praktyce jest.
-
ECL86
- 50...74 posty

Aha. Bardzo pomocna informacja. Czyli nie wiesz. Ale ważne że się domyślasz. To ma sens!
-
Thereminator
- 6250...9374 posty

Myślę, że dobrze wiesz, tylko palisz głupa.
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią.
W praktyce jest.
W praktyce jest.
-
Einherjer
- 2500...3124 posty

Zmiana statusu użytkownika stażysty zależy od uznania zespołu moderatorskiego. W przypadku użytkownika ECL86 uznaliśmy, że treść i sposób wypowiedzi łudząco przypomina użytkownika brencik, który dostał od nas półrocznego bana za całokształt twórczości. Postanowiliśmy więc obserwować zachowanie użytkownika pozostawiając go w stażystach. Na szczęście wypowiedź z tego wątku rozwiała nasze ostatnie wątpliwości, w związku z czym konto użytkownika ECL86 zostanie przeze mnie w ciągu 24 godzin dezaktywowane.