Znalezione na Allegro 2026
Moderatorzy: gsmok, Romekd, tszczesn
-
szalony
- moderator
Re: Znalezione na Allegro 2026
Loewe 2HF za stówkę, nieznany stan https://allegrolokalnie.pl/oferta/lampy-elektronowe-zyg
Senza mai stancià nè mai rifiatà
Cumbattenti d'onore di Santa Libertà
Parechji sò spariti à o fior' di l'età
Surghjent'è acque linde di lu fium'unità
-
CHOPIN66
- 1875...2499 postów

stówka to dopiero początek -
jak znam życie za 4 dni godzinę przed końcem aukcji cena dobije do tysiaka
tak było kilka lat temu z Telefunkenem T-4Z , przez całą aukcję 150 zł - w ciągu godziny prze końcem aukcji cena poszybowała do 1100 zł 
-
szalony
- moderator
A to wiadomo, w dawnych złotych czasach allegro* były przecież znienawidzone snajpery. Tutaj różnica jest taka, że bez przeglądnięcia zdjęć aukcji nie widać, że ta lampa tam jest.CHOPIN66 pisze: wt, 24 marca 2026, 23:59 stówka to dopiero początek -jak znam życie za 4 dni godzinę przed końcem aukcji cena dobije do tysiaka
tak było kilka lat temu z Telefunkenem T-4Z , przez całą aukcję 150 zł - w ciągu godziny prze końcem aukcji cena poszybowała do 1100 zł
![]()
* - Jako allegrowiczowi od 2003 brakuje mi tego, aukcji, opisów z błędami ortograficznym i komentarzy, oczywiście miałem jeden negatyw, ale allegrowicz bez negatywu jest jak żołnierz bez karabinu.
Senza mai stancià nè mai rifiatà
-
Szrot majster
- 2500...3124 posty

Witam!szalony pisze: śr, 25 marca 2026, 09:32A to wiadomo, w dawnych złotych czasach allegro* były przecież znienawidzone snajpery. Tutaj różnica jest taka, że bez przeglądnięcia zdjęć aukcji nie widać, że ta lampa tam jest.CHOPIN66 pisze: wt, 24 marca 2026, 23:59 stówka to dopiero początek -jak znam życie za 4 dni godzinę przed końcem aukcji cena dobije do tysiaka
![]()
* - Jako allegrowiczowi od 2003 brakuje mi tego, aukcji, opisów z błędami ortograficznym i komentarzy, oczywiście miałem jeden negatyw, ale allegrowicz bez negatywu jest jak żołnierz bez karabinu.
Ja jestem na Allegro od 2005 roku, ani jednego negatywa nie wystawiłem i ani jednego nie dostałem.
A to dlatego, że nigdy nie handlowałem szmelcem cenionym jak towar pełnowartościowy.
Nie sprzedaję też smartfonów, bo przy takim "biznesie" masz do czynienia z idiotami i patologią.
Bo normalnego człowieka stać na smartfona za 800-1500zł a menelstwo kupuje gruzy z dobitymi bateriami za 100-200zł i się rzuca jeszcze, sam miałem starcie z taką "damą" z Prabut.
No i tak pakuję paczki, że żadne stłuczki nie dochodzą do klientów