G4TV sprzedam

Ogłoszenia o sprzedaży lub przekazaniu elementów, urządzeń, literatury o tematyce związanej z tematyką forum.

Moderatorzy: gsmok, Romekd, tszczesn

CHOPIN66
1875...2499 postów
1875...2499 postów

G4TV sprzedam

Post autor: CHOPIN66 »

Sprzedam cewkę G4TV - sprawna ma przejście na wszystkich odczepach.

15 zł + 17 zł Inpost.
Mi jest zbędna.
20260121_202318.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
cirrostrato
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Re: G4TV sprzedam

Post autor: cirrostrato »

Do OTlamp bo sedno tematu w koszu (możesz zaraz wykasować, na władzę nie poradzę), wielokrotnie koledzy z forum otrzymywali ode mnie gratis lub za koszt wysyłki lub sami określali cenę (najczęściej wyższą niż się spodziewałem więc sam obniżałem), nie muszę się ogłaszać w dziale SPRZEDAM bo jeśli szpejo mam zgłaszam się na pw. Za 15zł można było nie tak dawno kupić trzy TV ( np. Sławka za A1012 zapłaciłem też 5zł i targałem pół kilometra bo zaparkować w niedzielę pod Wolumenem nie sposób). Każdy może oczywiście ustalać ceny dowolne ale jakaś ,,myśl przewodnia'' powinna temu towarzyszyć. A ceny części TV i całych TV zerowe (za G4TV 15zł, z wysyłką 32?!), oddając na szrot stare TV (robię to dalej, teraz przerwa bo zaspy...) i młode wilki chętnie zrobią zdjęcia, zachwycą się starymi TV ale NIKT TEGO NIE ZBIERA (vide ceny na Allegro w dziale stare TV), to już przeszłość, jeden z kolegów niedawno dostał ode mnie (dostarczyłem pod drzwi) kompletne chassis od Antaresa, był zdziwiony idealnym stanem zabytku, grosza nie wziąłem. Co ja ci zrobiłem, że stale na mnie naskakujesz???????????????????? Chyba nadchodzi czas pożegnania z triodą. PS. Kilka dni mnie nie będzie przy klawiaturze, właśnie się dowiedziałem, że ktoś zrezygnował i za kilkanaście godzin mam operację na cito (planowo miała być w maju), ktoś zrezygnował i wskoczyłem na krzywy ryj/ek.
AdamC
100...124 posty
100...124 posty

Post autor: AdamC »

cirrostrato pisze: czw, 22 stycznia 2026, 05:09 Co ja ci zrobiłem, że stale na mnie naskakujesz????????????????????

Może sam spróbuj odpowiedzieć sobie na pytanie dlaczego.
Gość oferuje cewkę - y że za drogo , ja to dałem ... , może zostaw te sprawę do załatwienia między oferującym a ewentualnym kupującym.
A tak to tracisz czas na epistoły i prowokujesz do reakcji osoby neutralne , a zniechęcasz osoby Ci przychylne.
Żyj i daj innym żyć.
Pozdrawiam i dużo zdrowia życzę.
Awatar użytkownika
OTLamp
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Post autor: OTLamp »

cirrostrato pisze: czw, 22 stycznia 2026, 05:09 Do OTlamp bo sedno tematu w koszu (możesz zaraz wykasować, na władzę nie poradzę), wielokrotnie koledzy z forum otrzymywali ode mnie gratis lub za koszt wysyłki lub sami określali cenę (najczęściej wyższą niż się spodziewałem więc sam obniżałem),
I co w związku z tym? Nie zarzucam Ci w tym przypadku skąpstwa, tylko to, że ględzisz w kółko o tym samym, a na takie jałowe gadulstwo mam po prostu alergię. Ty masz chłopie wręcz jakąś obsesję, lata temu już pisałeś do mnie na allegro z niepohamowaną potrzebą wyrażenia swojej opinii na temat ceny. Do moich znajomych również. To samo tutaj. Codziennie przeglądam wszystkie narodowe "ebaje", allegra, aukra, olxy itp. i codziennie napotykam setki ofert w cenach, za które na pewno nikt nie kupi. Nigdy mi nie przyszło do głowy, żeby to komentować, bo i po co?
Żeby to jeszcze była jakaś incydentalna sytuacja (zapewne na przestrzeni lat też coś tam na forum skomentowałem), nie widziałbym żadnego problemu.

cirrostrato pisze: czw, 22 stycznia 2026, 05:09 nie muszę się ogłaszać w dziale SPRZEDAM bo jeśli szpejo mam zgłaszam się na pw.
No ja raczej widzę, że zgłaszasz publicznie w wątkach merytorycznych, co autorzy tych wątków niejednokrotnie zgłaszają do moderacji.

cirrostrato pisze: czw, 22 stycznia 2026, 05:09 Za 15zł można było nie tak dawno kupić trzy TV ( np. Sławka za A1012 zapłaciłem też 5zł i targałem pół kilometra bo zaparkować w niedzielę pod Wolumenem nie sposób). Każdy może oczywiście ustalać ceny dowolne ale jakaś ,,myśl przewodnia'' powinna temu towarzyszyć. A ceny części TV i całych TV zerowe (za G4TV 15zł, z wysyłką 32?!),
Nawet jeśli będą ujemne, czyli właściciel jeszcze zapłaci, żeby pozbyć się gratów, nie widzę powodu, żeby komentować oferty kogoś innego z tymi samymi gratami, ale w cenach dodatnich. No chyba, że będą zamieszczane w nieodpowiednim dziale.