Po moim ś.p. tacie - zostało mi rok temu ok. 35 lamp. Udało mi się już sprzedać zdecydowaną większość, natomiast w tej chwili zostało mi zaledwie 5 sztuk.
Bardzo chciałbym się tego pozbyć, oczywiście - za jakąś rozsądną cenę.
Lampy jakie posiadam (zapisałem symbole na trzy sposoby - jestem laikiem i nie wiem jak to poprawnie się zapisuje):
1. 6P1P 6P-1P 6P 1P
2. AZ11 AZ-11 AZ 11
3. Bi B-i B i
4. CBL1 CBL-1 CBL 1
5. ECH4 ECH-4 ECH 4
Zdjęcia tutaj!
Jedna osoba była zainteresowana, ale gdy już mieliśmy ustalone szczegóły, a paczka była spakowana i gotowa do wysyłki - zostałem wystawiony do wiatru i kontakt jest do tej pory tylko jednostronny. Zakładam, że zostałem w pewien sposób oszukany, ale na szczęście nie wysłałem towaru.
Z racji tego, że mam je już spakowane i nie chciałbym bawić się w rozklejanie zarówno kartonu, jak również wewnątrz poszczególnych pudełek z lampami - proponuję sprzedać całości.
Może byłby ktoś zainteresowany?
Dodam jeszcze, że po każdej transakcji przy okazji wcześniej sprzedanych lamp otrzymywałem informacje zwrotne, że "lampy działają Panie Marcinie - wszystko ok, dziękuję!", zatem wierząc statystyce, mam nadzieję, że i tak będzie w przypadku tych "ostatnich" sztuk.
Mam te lampy wystawione na różnych serwisach za łącznie 240 zł.
Natomiast z racji pakietu - CENA PROMOCYJNA - 140 zł za całość + koszty wysyłki.
Może ktoś mi pomoże z tym "ciężarem". Niech się komuś przydadzą!
Jeszcze raz dziękuję z góry za wszystko!
Dodam tylko, że ze względu na ciężką sytuacją w rodzinie i moje bezrobocie - każdy grosz się liczy. Z góry raz jeszcze dziękuję za zainteresowanie!