Witam,
mam kilka pytań na początek.
1. czym zwalczyć korniki, może ich już tam nie ma ale nie jestem pewny. Czy jak wsadzę element do worka i napsikam raida, zamknę szczelnie na tydzień lub dwa to mogę się pozbyć problemu?
2. czym skleić pękniętą membranę, nie muszę uzupełniać braków, muszę ją tylko delikatnie skleić. Czego użyć alby to było lekkie? Kropelki?
Miłego dnia
Radio lampowe - odbudowa Elektrit Opera
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
MarianBaczynski
- 125...249 postów

-
MarianBaczynski
- 125...249 postów

Re: Radio lampowe - odbudowa Elektrit Opera
3. Czy gdzieś dostanę podobny materiał maskownicy?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Radiowiec
- 500...624 posty

Ja używałem Altax Hylotox - trzeba używać na otwartej przestrzeni bo można się zdrowo zatruć, potem do worka na 2 tygodnie albo i dłużej.MarianBaczynski pisze: sob, 11 października 2025, 10:50 Witam,
mam kilka pytań na początek.
1. czym zwalczyć korniki, może ich już tam nie ma ale nie jestem pewny. Czy jak wsadzę element do worka i napsikam raida, zamknę szczelnie na tydzień lub dwa to mogę się pozbyć problemu?
2. czym skleić pękniętą membranę, nie muszę uzupełniać braków, muszę ją tylko delikatnie skleić. Czego użyć alby to było lekkie? Kropelki?
Miłego dnia
Pękniętą membranę możesz skleić papierem ryżowym i wikolem.
-
komar
- 375...499 postów

Zabójczo skutecznie radzi sobie z robactwem rozpuszczalnik nitro. Wystarczy kilkukrotnie solidnie wypędzlować skrzynkę tym specyfikiem. Jest również zauważalnie tańszy od dedykowanych preparatów.
Komar