Co by tu kupić (na zapas)
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 6250...9374 posty
Re: Co by tu kupić (na zapas)
Kupowałem lampy (i tylko takie do zastosowań choć kilka wpadek miałem) bo w planach miałem kompletowanie prostych kitów dla młodych (plus trafa głośnikowe, może dodatkowo sieciowe własnej produkcji stąd masa rdzeni i karkasów), nie wyszło pozbywam się (kto jak nie ja teraz...), nie ,,chełpię się'' tym ale skoro ty, i nie tylko, walisz w takim temacie we mnie NIGDY JUŻ NIE WSPOMNĘ O SPRZEDAŻY LAMP na forum. Amen.
-
- 25...49 postów
Jeżeli mogę wtrącić swoje trzy grosze, to dyskusja na temat rynku lamp elektronowych jest według mnie potrzebna. Nie jestem w tej dziedzinie żadnym potentatem, ale aktywnie kupuję (raczej nie na zapas) z różnych źródeł: od pchlich targów i kontaktów prywatnych przez polskie i zagraniczne portale aukcyjne do oficjalnych sklepów internetowych. W tym wątku pojawiają się sygnały o mniej popularnych lampach godnych uwagi, polecanych sprzedawcach i atrakcyjnych ofertach, z których czasami korzystam i jeszcze nigdy tego nie żałowałem. Ocena wiarygodności tych informacji i ewentualne decyzje zakupowe należą indywidualnie do każdego z czytelników tego forum. Dlatego zdecydowanie oczekuję dalszego rozwoju tego interesującego wątku.
-
- 2500...3124 posty
Wspominaj, wspominaj...cirrostrato pisze: pn, 15 września 2025, 06:39 Kupowałem lampy (i tylko takie do zastosowań choć kilka wpadek miałem) bo w planach miałem kompletowanie prostych kitów dla młodych (plus trafa głośnikowe, może dodatkowo sieciowe własnej produkcji stąd masa rdzeni i karkasów), nie wyszło pozbywam się (kto jak nie ja teraz...), nie ,,chełpię się'' tym ale skoro ty, i nie tylko, walisz w takim temacie we mnie NIGDY JUŻ NIE WSPOMNĘ O SPRZEDAŻY LAMP na forum. Amen.