Wiecie o tym?

Jeśli informacja nie pasuje do żadnego działu, a musisz się nią podzielić - zrób to tutaj.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

cirrostrato
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Wiecie o tym?

Post autor: cirrostrato »

Zalicytowałem, wczoraj wieczorem, na AllegroLokalne kilka przedmiotów więc sprzedający musi określić warunki wysyłki, teraz sprawdzam, jest ,,dokończ transakcje'; i d..a, info z AlLok, że po zakupie mam godzinę na przelew. Aukcja zablokowana.
Awatar użytkownika
ECL86
5...9 postów
5...9 postów

Re: Wiecie o tym?

Post autor: ECL86 »

Dlatego należy czytać regulaminy.
cirrostrato
6250...9374 posty
6250...9374 posty

Re: Wiecie o tym?

Post autor: cirrostrato »

W sumie tak ale: zalicytowałem, padło pytanie o wysyłkę w jednej paczce, zgoda sprzedającego po godzinie ale ja już spałem i nie dokończyłem transakcji (minęło ok. 10 godzin i pas), sprzedający wystawił szpeja ponownie, zalicytowałem, ponownie poszło pytanie o wysłanie wszystkiego jedną paczką, co niepełną godzinę sprawdzałem czy jest odpowiedź, cisza do teraz.....rezygnuję z zakupu, szpeja wystawiane od miesięcy, w sumie strata dla All i sprzedającego, szpeja chciałem zakupić na zaś. I na co AllegroLok robi takie zybcyki? Miłego dnia. PS. Dobra rada, ostatnio ceny szaleją ale jak się pogada poza Allegro (NIE WOLNO UŻYĆ TEGO ZWROTU!!!!!) to ceny lecą w dół aż miło, radzę spróbować.