Na gieldzie bylem i przytaszczylem cos takiego do chalupy Calosc tego co widac na zdjeciu: $100 lol Carlin's DVDs included
Monitor ma obciety przewod zasilajacy a komputer sam w sobie (wg sprzedajacego) podobniez ma jakis niesprawnych chip. Wiec bedzie mala zabawa.
Teraz juz raczej sie nie obejdzie i nastepny projekt to beda polki u mnie w moim domowym biurze zeby wyeksponowac C128 (z zielonym monitorem), A500 + A1200 (z C1084), i teraz tego dziadka. Brakuje mi jeszcze jakiejs Atarki ale... co sie odwlecze..
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pozdr,
-Tomek Drabas
________ "One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein tomdrabas.com
Zacnie to wygląda
Szczególnie fajne są te napędy dyskietek w 'pełnej wysokości'.
Przypomniałeś mi, że dawno dawno temu dostałem jakiś napęd apple, ale ponieważ był wybebeszony , trafił do jakiegoś pudła ze złomem.
Raczej go nie wyrzuciłem więc może kiedyś pojawi się w dziale archeo
Nie moge sie doczekac by go uruchomic. Ale to raczej bedzie musialo poczekac bo Sierpien zapowiada mi sie wyjatkowo zapracowany...
Pozdr,
-Tomek Drabas
________ "One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein tomdrabas.com