kalinka12 pisze: ndz, 4 maja 2025, 20:15
Dzień dobry,
mam pytanie, ktoś tu kupował z kolegów? https://tubes-store.eu/pl/
Sklep pewny jak lampyelektronowe
Sklep może i pewny, ale jak na razie sprawdziłem cenę popularnej lampy 6P2P-EW i wysokość ceny mnie zaskoczyła, gdyż okazała się dużo wyższa niż w innych sklepach. W proponowanym sklepie cena ta wynosi 122 zł za sztukę, a w Lampyelektronowe.pl 65,50 zł, choć jeszcze taniej można ją kupić w Toroidy.pl, gdzie cena wynosi 47 zł za sztukę...
Ja patrzę najpierw u sprzedającego na ilość pozytywów/negatywów, potem na opis przedmiotu a następnie zdjęcie..... ostatni kupiłem (pozbywam się młodzieży szczególnie w novalu, teraz poluję na stahl, oktal, loktal i bocznostykowe, najlepiej w moim wieku, podstawki do tych zabytków też mam z czasów, gdy były tanie) EF12, EF14, ABC1, dodatkowo mam ale w dobrej cenie to jeszcze EBL21 i UBL21, stan i pomiar bez uwag (miały być NOS i są), wczoraj 6P3S, 6F6 (sporo i tanio, mam ale one takie piękne kolejne staruszki z AD1955/56r) i EL5, tu brak napisów choć wizualnie krzepkie, przyjadą pomierzę. I wszystko z Allegro, Wolumen nie tylko cenowo wysiada.
Witam.
Może mi opchniesz trochę P/ECL86 Nos (marka) i innych śmieci novalowych? Oferta grzecznościowa
w moim imieniu coby skarbówka nie dorwała Ci się do życi...
Pozdrawiam.
Tadzia.
Pogadamy na pw, na razie jestem ,,zszokowany'' bo bank oka mzik temu ostatecznie uznał moją reklamację ale oddał już wcześniej kasę za to, że przed północą w wielką sobotę ,,płaciłem'' kartą dwukrotnie za coś tam w Chile. Zapraszam na pw, ,,cenę zbytu'' proponujesz ty.