Uderz w stół, a nożyce się odezwą.
brencik pisze: ↑śr, 23 kwietnia 2025, 17:13
...bo jakim to cudem użytkownik z kilkuletnim stażem mający ponad 1000 postów może być nadal stażystą?
A ile z tych 1000 postów jest w temacie forum? Nie mam jakichś "ulubieńców" czy "idoli" na forum żeby jakoś specjalnie śledzić ich dokonania (i nie mam żadnych ambicji w tym kierunku), ale akurat Twój nick wybitnie nie kojarzy mi się z żadną owocną i merytoryczną dyskusją w temacie retroelektronicznym, a jedynie z kontrowersjami i sianiem fermentu wokół siebie. Ewentualnie pouczaniem innych, samemu nie mając nic wartościowego do powiedzenia.
Masa ludzi zajmuje się tu przysłowiowym zadkiem Maryni, ale tylko parę osób nie potrafi ucywilizować formy przekazu. Parę osób wyleciało/obraziło się. Ty nie wyleciałeś mimo regularnych starań, masz masę radości z wystawiania palca u nogi za granicę regulaminu raz po raz, moderacja poświęca Ci masę czasu i jednocześnie aferujesz się o status stażysty. No to albo tak, albo tak.
Trochę rozumiem, sam mam niewyparzony pysk i często masę problemów z tego tytułu, więc znam ten motyw. Ale reguły współżycia (tutaj regulamin forum) są ogólnie znane i należy się do nich dostosować albo
w podskokach oddalić się mącić gdzie indziej.
Upragnionego tytułu męczennika nie dostaniesz. To tak nie działa.