Witam,
Pacjent to TGa12-2-666 ze wzmacniacza DSL-201. Niestety jest przerwa w uzwojeniu anodowym. Kogo moglibyście polecić do naprawy?
Z góry dziękuje za pomoc.
Wojciech
Naprawa transformatora głośnikowego - kogo polecacie?
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
-
- 375...499 postów
- Kontakt:
Naprawa transformatora głośnikowego - kogo polecacie?
Ratujmy polskie zabytki - http://menuet-ukf.blogspot.com/
- tedikruk111
- 625...1249 postów
Re: Naprawa transformatora głośnikowego - kogo polecacie?
Witam.
Trochę poszukiwań i zaliczysz trafienie. Poproś kolegów to będą mieli na uwadze Wolumen A Tobie polecam ALL i OLX. Nie na cito.
Czasem ludzie nie wiedzą co sprzedają.Ja kupiłem sieciówkę a w bonusie dwa TGp 12/23 (25) Są dwa wykonania pod ECL86 i EL84.
Pozdrawiam.
tedi.
Trochę poszukiwań i zaliczysz trafienie. Poproś kolegów to będą mieli na uwadze Wolumen A Tobie polecam ALL i OLX. Nie na cito.
Czasem ludzie nie wiedzą co sprzedają.Ja kupiłem sieciówkę a w bonusie dwa TGp 12/23 (25) Są dwa wykonania pod ECL86 i EL84.
Pozdrawiam.
tedi.
Piłeś nie pisz. Nie piłeś-napij się.
-
- 3125...6249 postów
Pogłoski o zasobności skarbów na Wolumenie są już legendą przeszłości, stare PP na Allegro kiedy ktoś ostatnio widział?. Ja widzę inny problem, przewinięte uszkodzone nie będzie zbyt kompatybilne z drugim oryginałem, należało by przewinąć oba...... A może jednak przesadzam?tedikruk111 pisze: ↑ndz, 1 grudnia 2024, 14:12 Trochę poszukiwań i zaliczysz trafienie. Poproś kolegów to będą mieli na uwadze Wolumen A Tobie polecam....
- tedikruk111
- 625...1249 postów
Witam.
Mam dwa, ale to są rodzinne klejnoty. Od razu piszę, tanio nie jest, bo nie jestem na musiku. Zawsze można zapytać.
Pozdrawiam.
tedi.
Mam dwa, ale to są rodzinne klejnoty. Od razu piszę, tanio nie jest, bo nie jestem na musiku. Zawsze można zapytać.
Pozdrawiam.
tedi.
-
- 3125...6249 postów
- tedikruk111
- 625...1249 postów
Witam.
Mam takie pytanie czy pierwotne da radę dwóm PCL86, czy zagotuje? No bo w ostateczności dam 2X ECL86 a co.
Pozdrawiam.
tedi.
Jak dałem ogłoszenie na ALL Wzmacniacz replika DSL201 4 X PCL 84 to piana zalała całą kanciapę. KOLEDZY z triody postarali się, bo opis
budowy był tutaj.
I były zdjęcia tych transformatorów.
Mam takie pytanie czy pierwotne da radę dwóm PCL86, czy zagotuje? No bo w ostateczności dam 2X ECL86 a co.
Pozdrawiam.
tedi.
Jak dałem ogłoszenie na ALL Wzmacniacz replika DSL201 4 X PCL 84 to piana zalała całą kanciapę. KOLEDZY z triody postarali się, bo opis
budowy był tutaj.
I były zdjęcia tych transformatorów.