Pozdrawiam
"Pifak" lampomaniaków
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
...:::SQL:::...
- 625...1249 postów

-
nuncjusz1
- 625...1249 postów

-
Alek
-
nuncjusz1
- 625...1249 postów

-
Deiwid
- 250...374 postów

-
MalKontent
- 375...499 postów

Ooooo, jak fajnie, poznać parę sztuk ludzia
Jestem jak najbardziej za, proszę mnie brać pod uwagę w razie Niemca 
Lokalizacja drugorzędna, aczkolwiek mój czołg jest taki szybki i pali tyle, że wolałbym centralną Polskę zdecydowanie od Zakopanego
UPDATE:
Ale za to mógłbym ze 2-3 niezmotoryzowane osoby ze stolycy dowieźć na miejsce.
Pozdrawiam
Staszek
Lokalizacja drugorzędna, aczkolwiek mój czołg jest taki szybki i pali tyle, że wolałbym centralną Polskę zdecydowanie od Zakopanego
UPDATE:
Ale za to mógłbym ze 2-3 niezmotoryzowane osoby ze stolycy dowieźć na miejsce.
Pozdrawiam
Staszek
-
nuncjusz1
- 625...1249 postów

-
MalKontent
- 375...499 postów

Może to przez tytuł - być może jestem starym pierdzielem, ale nie miałem pojęcia, co to jest "pifak" na pierwszy rzut ucha...
Może dlatego, że piwa nie lubię i choć znam twórczość Kofty/Friedmanna, gdzie "piffo" występuje w obfitości, to nie mam od pierwszego kopa takich skojarzeń...
Może zmienić tytuł tego wątku na coś bardziej standardowego, a przy tym krzykliwego, typu ZLOT, SPOTKANIE, PIKNIK, whatever... z wykrzyknikami...
Pozdrawiam
Staszek
Może dlatego, że piwa nie lubię i choć znam twórczość Kofty/Friedmanna, gdzie "piffo" występuje w obfitości, to nie mam od pierwszego kopa takich skojarzeń...
Może zmienić tytuł tego wątku na coś bardziej standardowego, a przy tym krzykliwego, typu ZLOT, SPOTKANIE, PIKNIK, whatever... z wykrzyknikami...
Pozdrawiam
Staszek
-
Alek
-
Alek
Będąc w ciągu ostatnich 3 dni na działce udało mi się szczęśliwie zainaugurować sezon, uruchamiając wodę i zapalając światło
.
Dane mi było też spotykać się z nuncjuszem1 (dzięki!)
.
Rozważam urządzenie zlotu właśnie u mnie na działce, przy czym dopuszczam jakiś termin majowy- tj jakaś z kolejnych sobot i niedziel. Spodziewam się, że przybędzie pewien ułamek forumowiczów, jednak mile widziana jakaś wstępna deklaracja, żebym wiedział mniej więcej co i jak.
Dane mi było też spotykać się z nuncjuszem1 (dzięki!)
Rozważam urządzenie zlotu właśnie u mnie na działce, przy czym dopuszczam jakiś termin majowy- tj jakaś z kolejnych sobot i niedziel. Spodziewam się, że przybędzie pewien ułamek forumowiczów, jednak mile widziana jakaś wstępna deklaracja, żebym wiedział mniej więcej co i jak.
-
nuncjusz1
- 625...1249 postów

-
MalKontent
- 375...499 postów

-
...:::SQL:::...
- 625...1249 postów

-
MalKontent
- 375...499 postów

Ponawiam propozycję, żeby nadać temu wątkowi bardziej "krzykliwy" tytuł, ewentualnie zapytać szanownego Admina, czy można jakoś bardziej go wyeksponować (wątek, nie admina)... Albo nawet utworzyć nowy, boć przecież ten jest kontynuacją propozycji sprzed roku chyba.
Podejrzewam, że gros Forumowiczów nie zagląda do tego działu, a jeśli zajrzy, to nie każdy zawiesi oko na takim tytule.
Pozdrawiam
Staszek
Podejrzewam, że gros Forumowiczów nie zagląda do tego działu, a jeśli zajrzy, to nie każdy zawiesi oko na takim tytule.
Pozdrawiam
Staszek