Układ forum
Moderator: gsmok
-
- 1250...1874 posty
Układ forum
Nie wiem czy jest to do zrobienia ale na moim drugim forum gdzie się udzielam, czyli forum akwarystycznym fawa.pl jest dział nowe posty. Trafiają tam wszystkie nowe nieprzeczytane posty. Jest to duże ułatwienie nie trzeba przegladac wszystkich działów, użytkownik wie na bieżąco co się dzieje na forum.
Sam mam z tym problem zwykle przeglądam 5 działow na triodzie ale takie typu retrotechnika czy inne bardzo rzadko. Potem jak zajrzę ale fajny temat szkoda ze nie wiedziałem o nim wcześniej.
Sam mam z tym problem zwykle przeglądam 5 działow na triodzie ale takie typu retrotechnika czy inne bardzo rzadko. Potem jak zajrzę ale fajny temat szkoda ze nie wiedziałem o nim wcześniej.
-
- 6250...9374 posty
Re: Układ forum
Nie rozumiem problemu. Jeżeli od ostatniej wizyty pojawiły się jakieś posty na forum ikonki działów z nowymi wpisami zmieniają kolor. Dzięki temu czytam praktycznie wszystkie posty na forum.
W teorii nie ma różnicy między praktyką a teorią. W praktyce jest.
-
- 625...1249 postów
Zawsze można w rozwijalnym menu wybrać "nowe posty" 

-
- 1250...1874 posty
Problem jest, u mnie większość działów świeci się na czerwono, nie mam ani czasu ani chęci szukać postu którego jeszcze nie przeczytałem, żeby przestało się czerwienić.
Wynika to z tego że korzystam z tableta, komputera domowego, w pracy nie zawsze się loguje.
Oczywiście Bratysław masz 100 % racji z tym wybraniem nowych postów.
Tyle że na fawie nie muszę nic klikać pierwszy dział na jaki wchodzę to są nowe posty i polubiłem to rozwiązanie.
Wynika to z tego że korzystam z tableta, komputera domowego, w pracy nie zawsze się loguje.
Oczywiście Bratysław masz 100 % racji z tym wybraniem nowych postów.
Tyle że na fawie nie muszę nic klikać pierwszy dział na jaki wchodzę to są nowe posty i polubiłem to rozwiązanie.
-
- 1250...1874 posty
Przepraszam że piszę chaotycznie, ale to mój odwieczny problem z pisaniem z telefonu.
Jak nie jestem zalogowany nie mogę kliknac,, nowe posty "
Po prostu układ jaki jest na fawa. pl że wchodzę na stronę, bez logowania i w pierwszym katalogu mam dostęp do wszystkich nowych postów bardziej mi odpowiada.
Nie wiem czy komuś to jeszcze przeszkadza, jak nie temat do kosza.
Po prostu układ jaki jest na fawa. pl że wchodzę na stronę, bez logowania i w pierwszym katalogu mam dostęp do wszystkich nowych postów bardziej mi odpowiada.
-
- 1250...1874 posty
Po prostu prosisz o funkcję która już u nas istniejetaipan3 pisze: ↑ndz, 20 sierpnia 2023, 21:35 Przepraszam że piszę chaotycznie, ale to mój odwieczny problem z pisaniem z telefonu.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Z przyczyn technicznych koniec świata odwołany.
Poszukuję viewtopic.php?p=304055#p304055
Poszukuję viewtopic.php?p=304055#p304055
-
- 1250...1874 posty
Disaster
Pisałem już wcześniej ta funkcja nie działa bez zalogowania.
Pisałem już wcześniej ta funkcja nie działa bez zalogowania.
-
- moderator
A jakim cudem ma działać bez zalogowania? Skoro nie przedstawisz się forum to jak ono ma wiedzieć które posty _dla ciebie_ są nieprzeczytane?
-
- moderator
Czołem.
).
Pozdrawiam
Romek
Dokładnie! Gdyby nieprzeczytane posty miałyby być wyświetlane również osobom niezalogowanym, oprogramowanie "Triody" musiałoby zbierać dane o wszystkich osobach (po ciasteczkach), numerach IP i numerach "zaszytych" w urządzeniach osób, które kiedykolwiek zaglądały na nasze Forum. Innej możliwości raczej nie ma (poza specjalnym oprogramowaniem do przeglądania "Triody", instalowanym na komputerze użytkownika, które w tym celu należałoby stworzyć...

Pozdrawiam
Romek
α β Σ Φ Ω μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .
-
- 1250...1874 posty
Słuchajcie nie rozumiemy się mi chodziło o nowe posty, z ostniego dnia.
Wydawało mi się to fajnym pomysłem ale poparcia jak widzę nie ma to do kosza.
Wydawało mi się to fajnym pomysłem ale poparcia jak widzę nie ma to do kosza.
-
- 1250...1874 posty
Dla jasności nie chodzi mi o posty nieprzeczytane tylko nowe posty z ostatniej np. doby.
-
- 6250...9374 posty
-
- 1250...1874 posty
Thereminator
Jem sobie grzankę z krewetkami oraz awokado z domowym majonezem popijam dobrym chablie popołudnia mi nie zepsujesz pozdrawiam
Jem sobie grzankę z krewetkami oraz awokado z domowym majonezem popijam dobrym chablie popołudnia mi nie zepsujesz pozdrawiam