333 "Radioamatory" oddam w dobre ręce
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
333 "Radioamatory" oddam w dobre ręce
Przekażę nieodpłatnie miesięczniki Radioamator i Krótkofalowiec, Radioelektronik z lat 1963 - 1990.
Różne egzemplarze są w różnym stanie; mogą nosić ślady użytkowania. Przechowywane w domu, w suchym pomieszczeniu. W sumie jest tego ponad 330 sztuk. Spis dostępny na stronie www.oldradio.pl/radioamatory.pdf
Osoby mieszkające po sąsiedzku (Jarosław nad Sanem) zapraszam do odbioru osobistego. Mogę też wysłać kurierem. Waży to ponad 25 kg.
Różne egzemplarze są w różnym stanie; mogą nosić ślady użytkowania. Przechowywane w domu, w suchym pomieszczeniu. W sumie jest tego ponad 330 sztuk. Spis dostępny na stronie www.oldradio.pl/radioamatory.pdf
Osoby mieszkające po sąsiedzku (Jarosław nad Sanem) zapraszam do odbioru osobistego. Mogę też wysłać kurierem. Waży to ponad 25 kg.
Wojtek Pysz
Re: 333 "Radioamatory" oddam w dobre ręce
Czy konieczne jest wzięcie wszystkie, czy można "kaprysić"? Chodzi o to, że sam mam sporo numerów, ale bywa, że brakuje tego czy owego. Byłaby szansa skompletować.
Podłączam się do tematu - mam również "roczniki z lukami"....
-
- 6250...9374 posty
Czyli najprościej było by ściągnąć do Alka wszystko a potem zbędne numery upłynnić dla potrzebujących.
Przyłączam się do tego pomysłu. Niech więc Alek, dobry duch tego forum, przyśle na PW swój adres i dalej bawi się w świętego Mikołaja:-)cirrostrato pisze: ↑czw, 30 marca 2023, 10:31 Czyli najprościej było by ściągnąć do Alka wszystko a potem zbędne numery upłynnić dla potrzebujących.
Wojtek Pysz
-
- 2500...3124 posty
Alek to zdaje się, jeden z najbzrdziej zajętych ludzi na tym forym, a wy nie putajac go o zdanie chcecie dołożyć mu.
Zdaje się, ze logistyka to nie to co lubi najbardziej.
Zdaje się, ze logistyka to nie to co lubi najbardziej.
sam sobie w życiu
jakoś nie radzę
więc biuro porad
dla innych prowadzę
/Sztaudynger/
jakoś nie radzę
więc biuro porad
dla innych prowadzę
/Sztaudynger/
-
- 6250...9374 posty
Mieszkam o rzut beretem od Alka, chętnie pomogę.
Rozważania, podczas których byłem nieobecny przypomniały mi reklamę sprzed lat:
https://www.youtube.com/watch?v=IzCzOheOB1A
Wysłanie tych czasopism w moim kierunku (choćby i za pośrednictwem użytkownika Cirrostrato) miałoby tę zaletę, że Locutus odebrałby może także zaległe towary, które niegdyś "zamówił"
.
https://www.youtube.com/watch?v=IzCzOheOB1A
Wysłanie tych czasopism w moim kierunku (choćby i za pośrednictwem użytkownika Cirrostrato) miałoby tę zaletę, że Locutus odebrałby może także zaległe towary, które niegdyś "zamówił"

- taipan3
- 1250...1874 posty
Czego młode i stare wilki nie rozszabruja to chętnie przygarnę do poczytania.
Oj, ta reklama nie jest o mnie. Bramę mam podobną, ale nie otwiera jej dwóch facetów, lecz siłownik liniowy:-)
Proszę ustalić, do kogo wysyłamy i .... wysyłamy.
Proszę ustalić, do kogo wysyłamy i .... wysyłamy.
Wojtek Pysz
- tedikruk111
- 625...1249 postów
Witam.
Przepraszam że się wcinam na posty Kolegów ale 6 mam śmieci segregowane i zapadła decyzja o utylizacji papierowych zbiorów.
Mam kupę ok 0,5m Radioamatorów i jeżeli uzgodnicie kto zajmie się rozdziałem tego "dobra"to proszę podać adres na pw i dwie paczki
(jedną ja opłacam) pojadą kurierem.Nie rozdzielam roczników. W niedzielę podam roczniki bo będę to pakował albo w niebieskie worki
albo pudełka. Dla kobiet kolegów (1) które interesują się modowymi sprawami mam prezent-wspaniałą książkę o modzie.
A teraz trochę prywaty.
Czy któryś z kolegów ma w okolicy bibliotekę co by łykneła trochę cegieł? Do uzgodnienia co do tytułów.
Dziękuję za uwagę.
Pozdrawiam.
tedi.
Przepraszam że się wcinam na posty Kolegów ale 6 mam śmieci segregowane i zapadła decyzja o utylizacji papierowych zbiorów.
Mam kupę ok 0,5m Radioamatorów i jeżeli uzgodnicie kto zajmie się rozdziałem tego "dobra"to proszę podać adres na pw i dwie paczki
(jedną ja opłacam) pojadą kurierem.Nie rozdzielam roczników. W niedzielę podam roczniki bo będę to pakował albo w niebieskie worki
albo pudełka. Dla kobiet kolegów (1) które interesują się modowymi sprawami mam prezent-wspaniałą książkę o modzie.
A teraz trochę prywaty.
Czy któryś z kolegów ma w okolicy bibliotekę co by łykneła trochę cegieł? Do uzgodnienia co do tytułów.
Dziękuję za uwagę.
Pozdrawiam.
tedi.
Piłeś nie pisz. Nie piłeś-napij się.
Ustaliłem, że radioamatory od użytkownika "wp" przyjadą do mnie.
- tedikruk111
- 625...1249 postów
Witam.
I po herbacie.
Pozdrawiam.
tedi.
I po herbacie.
Pozdrawiam.
tedi.
Piłeś nie pisz. Nie piłeś-napij się.
-
- 6250...9374 posty
Prawie na temat: lata temu w publikatorach akcja przekazujemy książki dla Polaków na wschodzie, jestem kilka dni potem w skupie żelastwa i makulatury, do pakamery z makulaturą wstęp wzbroniony(?) ale jakoś się wciskam, barachła pełno, w kilku starannie obwiązanych sznurkami pakach wielkości TV Rubin401 książki w NOWYCH OKŁADKACH z szarego papieru, ,,nówki nieśmigane'', przeglądam, szkolna literatura obowiązkowa (czego tam nie było...), długo tam nie pobyłem bo kierowniczka składu mnie pogoniła. Ale efekt poznania realiów pozostał, od tamtego czasu nawet nie spojrzę w temat KSIĄŻKI DLA POLAKÓW NA WSCHODZIE. W Technikum Kasprzaka, jak jeszcze wstęp był wolny a nie za łaskawych pozwoleniem ochrony przy wejściu, spytałem w bibliotece szkolnej o książki związane z lampami, przemiła mocno starszawa Pani Bibliotekarka (poznała mnie, często wypożyczałem) z uroczym rozbrajającym uśmiechem oznajmiła, że WSZYSTKO WYWALILI NA MAKULATURĘ. Ot czasy........ Pozdrawiam.tedikruk111 pisze: ↑pt, 31 marca 2023, 16:00 Czy któryś z kolegów ma w okolicy bibliotekę co by łykneła trochę cegieł? Do uzgodnienia co do tytułów.
- taipan3
- 1250...1874 posty
Kiedyś oglądałem na Discovery dokument o Cambridge, mają w swojej bibliotece pracę doktorskie z ostatnich jak dobrze pamiętam 300 lat.
I nas dawno by zostały przerobione na papier toaletowy.
I nas dawno by zostały przerobione na papier toaletowy.