Moderowanie Forum

Informacje o zmianach i nowych możliwościach Forum

Moderator: gsmok

Awatar użytkownika
gsmok
3125...6249 postów
3125...6249 postów

Moderowanie Forum

Post autor: gsmok »

Witam
Chciałbym poinformować, że jestem obecnie tylko formalnym moderatorem. Muszę mieć dostęp do niektórych funkcji Forum związanych z działaniami dotyczącymi jego struktury itp. Stąd zielony kolor mojego oznaczenia.
Moderatorami Forum są Użytkownicy, którzy są widoczni w opisach działów Forum.
Głównym Moderatorem jest RomekD. To on zresztą wykonywał najcięższą pracę na Forum przez ostatnie lata i bez niego tego Forum by po prostu nie było.
Ja ograniczam się do funkcji administratora powiązanego z obsługą serwera jako takiego - kopie bazy danych itd. W szczególnych przypadkach wykonywać będę polecenia Moderatorów i przede wszystkim Głównego Moderatora, czyli RomkaD.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Grzegorz Makarewicz 'gsmok'
Awatar użytkownika
Romekd
moderator

Re: Moderowanie Forum

Post autor: Romekd »

Dzień dobry.
Na pewno niektórzy z naszych Użytkowników dostrzegli już kilka z wprowadzonych na Naszym Forum zmian. Zgodnie z sugestią jednego z Kolegów zostały zmienione kolory nowo przyjętych do naszej społeczności Użytkowników (ciemny fiolet) i osób czasowo ukaranych za nieprzestrzeganie regulaminu, wulgarne wpisy lub z innych przyczyn (kolor czerwony i w awatarze "zbuntowana" lampa :wink: ). Od dzisiejszego dnia dział "Kosz" pozostaje widoczny tylko dla zalogowanych (to również propozycja kilku Użytkowników, w tym MarkaSCO, moim zdaniem oraz zdaniem pozostałych Moderatorów, słuszna...).

Pozdrawiam serdecznie
Romek
α β Σ Φ  Ω  μ π °C ± √ ² < ≤ ≥ > ^ Δ − ∞ α β γ ρ . . . .