LuC pisze: ↑czw, 28 lipca 2022, 18:19
Romek wiesz co to jest power trip? To zluzuj bo tak z boku te przepychanki z "pewną osobą" są już od dawna mocno żenujące niestety...
Dokładnie tak jak piszesz. Czemu mają służyć te ciągłe zaczepki i ironiczne wtrącenia, jak nie prowokowaniu i zaognianiu sytuacji? Ja się wcale nie dziwię, że Tomek odpowiada tym samym, i święty by nie wytrzymał...
Forum jest dla użytkowników nie na odwrót.
To należałoby dać złotymi zgłoskami w górnym nagłówku forum
OTLamp pisze: ↑czw, 28 lipca 2022, 19:06
Śmiem twierdzić , że twoja ocena tej sytuacji z racji dorobku na forum jest raczej mocno wątpliwa co do jej obiektywności...
Pseudoargumentu podobnej klasy użył pan Roman w prywatnej wiadomości do mnie, której pojednawczy charakter być może i skłoniłby mnie do niezabierania głosu w tym temacie, jednak złośliwy wpis zamieszczony dzisiaj z rana domagał się repliki. Argument wieku czy stażu jest pozamerytoryczny.
Pozdrawiam wszystkich ludzi ceniących sobie wolność słowa i swobodnego wypowiadania swoich przekonań!
Jakub
lecz w gruncie rzeczy była to sprawa smaku
Tak smaku
który każe wyjść skrzywić się wycedzić szyderstwo
choćby za to miał spaść bezcenny kapitel ciała
głowa
Ja wyznaje zasade niekarmienia troli... WW uzytkownicy sa na liscie 'foes' i dla mnie tak pozostanie -- nie chce marnowac mojego czasu na czytanie po raz milionowy postu gdzie ktos sie na sile doszukuje audiofilizmu (jak to bylo w przypadku niektorych moich postow) albo za kazdym razem usiluje nawracac na rozwiazania z epoki jako jedynie sluszne. Pisza wiele o cenzurze oraz braku wolnosci w wyrazaniu swoich pogladow: jesli ktos po raz wtory nie rozumie, ze jego poglady dla mnie nie sa wazne, wtedy narusza on moja wolnosc przez swoj brak kultury i szacunku dla moich pogladow.
Rozumiem jednak doskonale sytuacje Romka jako moderatora ktory musi to czytac i jak mu sie krew gotuje. Sugerowalbym zatem (w przypadku powracajacego jak bumerang argumentu o niemoznosci edycji postow) za kazdym razem odwolanie sie do postu admina i uciecie dyskusji. https://www.forum-trioda.pl/viewtopic.p ... 15#p382115 Wiecej to swiadczy o piszacych w taki sposob anizeli o Romku. EOT z mojej strony.
Pozdr,
-Tomek Drabas
________ "One should not pursue goals that are easily achieved. One must develop an instinct for what one can just barely achieve through one's greatest efforts."
—Albert Einstein tomdrabas.com
kubafant pisze: ↑czw, 28 lipca 2022, 19:57 Argument wieku czy stażu jest pozamerytoryczny.
Jest jak najbardziej merytoryczny. Ktoś kto przez niecałe 12 lat napisał jakieś 555 postów i to praktycznie w jednym dziale (reszta w ogłoszeniach) raczej nie jest "w temacie", a co za tym idzie, nie jest w stanie obiektywnie ocenić tej sytuacji, którą to janiszewski ciągnie od lat, na elektrodzie i tutaj. Po analizie treści postów śmiem też twierdzić, że nie jest w stanie zweryfikować bzdur wygłaszanych przez lata przez janiszewskiego, tylko łyka je z wypiekami na twarzy.
kubafant pisze: ↑czw, 28 lipca 2022, 19:57
. Czemu mają służyć te ciągłe zaczepki i ironiczne wtrącenia, jak nie prowokowaniu i zaognianiu sytuacji? Ja się wcale nie dziwię, że Tomek odpowiada tym samym, i święty by nie wytrzymał...
janiszewski prowokowany, żart roku Pewnie mierniczeniem i tranzystorami LGBT.
Ostatnio zmieniony czw, 28 lipca 2022, 20:18 przez OTLamp, łącznie zmieniany 1 raz.
LuC pisze: ↑czw, 28 lipca 2022, 18:19
Romek wiesz co to jest power trip? To zluzuj bo tak z boku te przepychanki z "pewną osobą" są już od dawna mocno żenujące niestety... Forum jest dla użytkowników nie na odwrót.
Śmiem twierdzić , że twoja ocena tej sytuacji z racji dorobku na forum jest raczej mocno wątpliwa co do jej obiektywności...
Grzeje mnie to szczerze mówiąc Ale ponieważ zadałeś sobie trud odniesienia się do mojej wypowiedzi zrewanżuję się tym samym - też z powodu konfliktu z Tomkiem bezstronny nie jesteś, natomiast jest zasadnicza różnica między tobą, a Romkiem w tej kwestii. Tobie jako szeregowemu użytkownikowi wolno niejako więcej w tych przepychankach, moderatorowi po prostu nie wypada. Mam nadzieję że nie wymaga to dalszych objaśnień.
PS. Gratuluję jakże wnikliwej oceny mojej osoby, oraz "dorobku" na forum, a zwłaszcza lekkości z jaką ci takie oceny przychodzą, sam sobie w tym momencie wystawiłeś świadectwo.
LuC pisze: ↑czw, 28 lipca 2022, 20:18
Grzeje mnie to szczerze mówiąc
Ja w tematach, które mnie grzeją się nie wypowiadam...
LuC pisze: ↑czw, 28 lipca 2022, 20:18
Tobie jako szeregowemu użytkownikowi wolno niejako więcej w tych przepychankach, moderatorowi po prostu nie wypada.
janiszewski perfidnie to od lat wykorzystuje, z czego niestety nie zdajesz sobie sprawy. Z setek innych manipulacji również, nawet byś ich nie wychwycił.
OTLamp pisze: ↑czw, 28 lipca 2022, 20:25
Ja w tematach, które mnie grzeją się nie wypowiadam...
Close but no cigar. Ograniczenie edycji postów akurat dotyka wszystkich użytkowników. Jakbyś nie zrozumiał, powyższe było odnośnie twoich uwag.
OTLamp pisze: ↑czw, 28 lipca 2022, 20:25
janiszewski perfidnie to od lat wykorzystuje, z czego niestety nie zdajesz sobie sprawy. Z setek innych manipulacji również, nawet byś ich nie wychwycił.
Od kiedy to liczba napisanych postów świadczy o czymkolwiek? Mało to użytkowników, którzy zajmują się niemal wyłącznie lekturą forum, bez aktywnego udziału? Z drugiej strony istnieją użytkownicy, którzy wyprodukowali mnóstwo postów, z których duża część nic do treści forum nie wnosi. Jedna z takich osób (o stażu wynoszącym kilka tysięcy wypowiedzi) kropka w kropkę przypomina balzakowskiego Poireta
Tak smaku
głowa
OTLamp pisze: ↑czw, 28 lipca 2022, 20:39
Wszystkich? Raczej garstki klakierów janiszewskiego, którym niezmierną trudność sprawia kliknięcie na "Pogląd"
Tak smaku
głowa
kubafant pisze: ↑czw, 28 lipca 2022, 20:42
Od kiedy to liczba napisanych postów świadczy o czymkolwiek?
Świadczy o aktywności na forum, uwzględniając również częstotliwość ich zamieszczania. Z tego co widzę, użytkownik LuC był jeszcze za mojej poprzedniej kadencji. W ogóle go nie kojarzę, więc jest raczej mocno prawdopodobne, że nie wychyla się poza kącik gitarowy.
kubafant pisze: ↑czw, 28 lipca 2022, 20:42
Mało to użytkowników, którzy zajmują się niemal wyłącznie lekturą forum, bez aktywnego udziału?
Rozumiem, że od lat prowadzisz regularną ankietę i pytasz, kto, ile czyta i co, nie biorąc aktywnego udziału?
slawekmod pisze: ↑śr, 27 lipca 2022, 21:54
Ja chciałbym edytować swoje posty w swoim temacie żeby nie pisać jednego pod drugim.
Ale skąd ta dziwna fobia przed pisaniem posta pod postem, jeśli tylko są one merytoryczne?
slawekmod pisze: ↑śr, 27 lipca 2022, 21:54
Rano piszę że zamierzam uruchomić przedwzmacniacz a wieczorem piszę że go uruchomiłem z takim a takim skutkiem. I nie mogę zrobić tego edytując jeden post tylko muszę napisać następny.
No i bardzo dobrze. Wtedy ten kto rano przeczytał Twój post loguje się wieczorem i wyświetla mu się nowy post w odpowiednim dziale. A gdybyś dopisywał przez edycję, nic by się nie wyświetlało i mógłby nawet nie zajrzeć.
OTLamp pisze: ↑czw, 28 lipca 2022, 20:53
Typowa sztuczka janiszewskiego, jak napisałem swego czasu o hipotetycznym buraku. Zdolny piesek.
Na takie popisy chamstwa oczywiście moderacja jest już ślepa. To też świadczy.
Tak smaku
głowa