Cześć .
Jak w temacie , kupię Radmora najchętniej 5100 z zielonym programatorem (im starszy tym lepiej) , srebrnego ewentualnie czarnego w ,,orginale,, bez cudownych złotych nichconów itd . Ewentualnie 5102 , mile widziany Radmorek w dziewiczym stanie , nie za miliony
Ciężko będzie Ci znaleźć w dobrej cenie. Teraz nawet 5412 się sprzedają po kilkaset zł. Choć kilka dni temu jeszcze na OLX wisiał 5102 za 500 zł (początkowo chyba za 700 i ze 2 razy był przeceniany). Pozostaje czekać na okazję
bratyslaw pisze: pn, 18 kwietnia 2022, 11:05
Ciężko będzie Ci znaleźć w dobrej cenie. Teraz nawet 5412 się sprzedają po kilkaset zł. Choć kilka dni temu jeszcze na OLX wisiał 5102 za 500 zł (początkowo chyba za 700 i ze 2 razy był przeceniany). Pozostaje czekać na okazję
No za te 500 zł to okazja była , choć mam nieco wyższą kwotę przeznaczoną ,najwięcej liczy się dobry stan i oryginalność.
Locutus pisze: wt, 19 kwietnia 2022, 12:05
Mam "w okolicy" kilka 5100 ale z programatorem już na diodach.
Celuje z żaróweczkami , a w jakim są stanie ? czarne/srebrne , kolor diod , stan , kompletność/oryginalność ? Mnie pasował by srebrny z czerwonymi diodami w jak najlepszym stanie wizualnym i technicznym , oryginalny..... i dlaczego Panie tak drogo
Locutus pisze: wt, 19 kwietnia 2022, 12:05
Mam "w okolicy" kilka 5100 ale z programatorem już na diodach.
Mnie pasował by srebrny z czerwonymi diodami w jak najlepszym stanie wizualnym i technicznym , oryginalny..... i dlaczego Panie tak drogo
Cóż,sprzęt kultowy {z sentymentu}.Kosztował 14500 tj trzykrotną średnią krajową i nawet teraz w dobrym stanie wart jest 10 procent tej kwoty.I nie ma się co zastanawiać-brać 5102TE-zawsze można go przerobić wstecznie .
Widziałem jednak nie skorzystam, wklejam treść ogłoszenia . Sprzedający urządził sobie jakąś potajemną licytację , której zdecydowanie nie akceptuje na olx , od tej formy sprzedaży są dedykowane portale. po za tym stan mi nie odpowiada.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Próba stworzenia pseudo licytacji aby znależć jelenia na grata.Wypłowiały,zdezelowany odbiornik w cenie ,,sprawnego,po przeglądzie i remoncie,, Ale są tacy co to tylko dziewice .