Napisałem ręcznie parę słów i to jest na zdjęciu.
Pozdrawiam, Dobrej Niedzieli - najpierw Spacer. Zaraz Idziemy.
Józef
Przy Niedzieli o Herbatkach
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd
-
- 375...499 postów
Przy Niedzieli o Herbatkach
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"... UF21 - AGA-sekretarzyk", UY1N - mogę zaoferować PCL, PL500RFT, diody WN/lampowe, telewizyjne.
-
- 375...499 postów
Re: Przy Niedzieli o Herbatkach
Wróciłem: to o Pogodzie, jeszcze, była Prognoza: deszcz, później mróz i śnieg. Dziś o 11.~~, "Chemitrails"smugi samolotowe, (teoria spiskowa), pomalowały niebo w kółka i floresy. Będzie mróz, ale deszczu już nie będzie. Będzie bardzo zimno, a w nocy i Mieszkańcy Białej, będą mieć przegrzane mieszkania, jeśli rano nie wywietrzą. Tak to będzie wyglądała. Jeszcze do Kościółka (muszę, zrozumcie) i tak, minie Niedziela, a samych Dobrych czynnościach. Dobrego popołudnia. Józef
"... UF21 - AGA-sekretarzyk", UY1N - mogę zaoferować PCL, PL500RFT, diody WN/lampowe, telewizyjne.
-
- 1250...1874 posty
Ciekawe zestawienie właściwości leczniczych herbat .. Dodam od siebie ostropest plamisty. Ważne, żeby nie kupować ich w torebkach plastykowych /przeczytałem na WP, że szczury, którym takie herbatki dawano do picia, zdechły!/.
Kalte Leim und warmen Nägel halten besser.
-
- 625...1249 postów
To nie dziwne. Zdechły z powodu picia herbaty. Szczury normalnie nie pijają herbat.salicjonał pisze: ↑ndz, 3 kwietnia 2022, 22:25 Ciekawe zestawienie właściwości leczniczych herbat .. Dodam od siebie ostropest plamisty. Ważne, żeby nie kupować ich w torebkach plastykowych /przeczytałem na WP, że szczury, którym takie herbatki dawano do picia, zdechły!/.

Kreślę się z głębokim poważaniem
Best regards/Mit freundlichen Gruessen/Salutations/mejores saludos
Best regards/Mit freundlichen Gruessen/Salutations/mejores saludos
-
- 375...499 postów
To bardzo dziwne, żę można umrzeć z powodu niewłaściwego zestawienia przedmiotów, które mamy w Domach.^ToM^ pisze: ↑pn, 4 kwietnia 2022, 09:04To nie dziwne. Zdechły z powodu picia herbaty. Szczury normalnie nie pijają herbat.salicjonał pisze: ↑ndz, 3 kwietnia 2022, 22:25 Ciekawe zestawienie właściwości leczniczych herbat .. Dodam od siebie ostropest plamisty. Ważne, żeby nie kupować ich w torebkach plastykowych /przeczytałem na WP, że szczury, którym takie herbatki dawano do picia, zdechły!/.![]()
Dzięki za Ostropest. Jest coś dziewniejszego: kupowałem wczoraj kubek na mocz i Pani w Aptece, powiedziała, że lepsze były szklane. Tak sobie pomyślałem: jeśli mocz jest zanieczyszczony drobinami plastiku (materiał kubka, pokrywki), to jak Laboratorium, będzie Mogło To Stwierdzić. Na razie, lecę "łapać Pokemony". Józef
-
- 625...1249 postów
Tak samo jak rozróżnić herbatki... Po smaku.czyt pisze: ↑wt, 5 kwietnia 2022, 09:54 Jest coś dziewniejszego: kupowałem wczoraj kubek na mocz i Pani w Aptece, powiedziała, że lepsze były szklane. Tak sobie pomyślałem: jeśli mocz jest zanieczyszczony drobinami plastiku (materiał kubka, pokrywki), to jak Laboratorium, będzie Mogło To Stwierdzić.

-
- 375...499 postów
Dziękuję. Także przyszło mi to do głowy. Ale dopiero, kiedy przeczytałem : D D : Józef