Element prózniowy ????

Teoria lamp elektronowych, techniki próżniowe, zagadnienia konstrukcyjne. Nic dodać, nic ująć. Wszystko o lampach.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp

szalony

Post autor: szalony »

SQL - Hasłem dnia jest słwo "rościołem" :lol:
Awatar użytkownika
Piotr
moderator

Post autor: Piotr »

...:::SQL:::... pisze:To ta duża bryła musi mieć parenaście amper mocy :shock:
zaiste, ciekawa jednostka mocy :?
Awatar użytkownika
IdeL
500...624 posty
500...624 posty

Post autor: IdeL »

...:::SQL:::... pisze::lol: Transformator :lol:
Ze zdjęć i zawartości wynika, że to pewnie modulator jakiś, albo trafo do modulatora - nie rozcinaj więcej - moze kiedyś krótkofalowcem zostaniesz :?: :?: Będzie jak znalazł :wink:

Pozdroofki

PS Nie naśmiewajcie się z SQL'a (skąd ten nick :?: :?: coś masz z bazami danych wspólnego :?: ) - każdy z nas gafy popełniał - a i pierdoły pewnie nieraz nieziemskie opowiadał (ja przynajmniej tak)
IdeL
szalony

Post autor: szalony »

Nie miałem zamiaru nikogo obrazić, po prostu rozśmieszyło mnie to słowo ;) Jeśli kogoś uraziłem - przepraszam.
Awatar użytkownika
...:::SQL:::...
625...1249 postów
625...1249 postów

Post autor: ...:::SQL:::... »

Ja nigy nie lubiłem jak nikt się ze mnie nie wyśmiewał :lol:
Ksywka od nazwiska ale o bazy danych (wolę MySQL od mSQL) też się ciut otarłem ale ekspertem nie jestem :(
Mogę te trafka użyć jako słuchawkowe albo separujące :?: Mógbym wtedy zrobić wzmaka gdzie preamp jest odizolowany od sieci a 4xPL504 chodzą zasilane beztransformatorowo :?:
Pozdrawiam :D
Buduj(ę/emy) zegarek przekaźnikowy Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
IdeL
500...624 posty
500...624 posty

Post autor: IdeL »

...:::SQL:::... pisze:Ksywka od nazwiska ale o bazy danych (wolę MySQL od mSQL) też się ciut otarłem ale ekspertem nie jestem :(
OFF TOPIC
SQL - Structured Query Language - generalnie język zapytań do baz danych we wszelakich środowiskach - INFORMIX, ORACLE, MySQL, a nawet ... śmieszny MSAccess

Pozdroofki
IdeL