Mam wycięte blachy, oczywiście laserem.
Ojciec musi jeszcze mi trochę pomóc, trzeba wywiercić otwory do mocowania wskaźników( tak, tych "Made in Taiwan

Góra będzie na dystansach z płaskownika aluminiowego, tak żeby na trafach głośnikowych nie leżała, otwory na lampy są większe( kolega saico sprzedaje na Allegro adaptery do 6N2P, jak kupię wersję "militarną" to, raz, że trwalsza, dwa tańsza a ECC83 "audiofilska" i cena za dobrej jakości lampę jest kosmiczna), wszystko pasuje idealnie.
Oczywiście są otwory wentylacyjne, co widać. Oczywiście ta folia będzie zerwana na koniec a blachy umyte rozpuszczalnikiem. Dół to ten bez folii.
Rezystory zasilacza są przyklejone klejem termoprzewodzącym do bocznej ścianki dolnej komory, nie będą więc gotować się w środku( tak dla następnych konstruktorów tego kitu: wartości tych rezystorów są dobre, poza pierwszym, który ma być 33R, te z zestawu mają za małą moc, kupić trzeba 15W, w wypadku gdyby ktoś stosował oczka magiczne tym bardziej).
Mam nadzieję, że to na dniach uruchomię i posłucham "lampowego brzmienia", nie tego, jakie serwuje mi mój Cambridge Audio A1 v.3( nie był on drogi, niestety zaczął mocno trzeszczeć w nim selektor wejść, albo stał w wilgoci albo jest wyeksploatowany)
Będzie trzeba jakiś odtwarzacz strumieniowy kupić, taki z radiem internetowym i Spotify Connect, serwer NAS już mam( powstał ze starego terminala Thin Client i dysku 1TB na USB),UPnP i Samba działają OK.
Płyty CD zrzuciłem do FLAC, na dniach wywalę wszystkie do starego domu, mam dość 15-30 letnich odtwarzaczy CD(DVD tym bardziej

Co do odtwarzacza, marzy mi się to
https://allegro.pl/oferta/tuner-cyfrowy ... 9962749020
Oferta radiowa na FM u mnie śmieciowa a i sam odbiór do kitu( ukształtowanie terenu), ma za to stałe łącze VDSL2 z Orange, mam też 30GB w telefonie, w razie "W".