[KUPIĘ] Próżniomirz próżni wstępnej oraz wysokiej

Ogłoszenia o poszukiwaniu lub kupnie elementów, urządzeń, sprzętu i literatury związanej z tematyką forum.

Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd

Franz
3 posty
3 posty

[KUPIĘ] Próżniomirz próżni wstępnej oraz wysokiej

Post autor: Franz »

Witam szanowne grono, potrzebuję kupić sprawny próżniomierz wraz z głowicą lub same głowicę do polskich próżniomierzy oporowych i jonizacyjnych
Vic384
1250...1874 posty
1250...1874 posty

Re: [KUPIĘ] Próżniomirz próżni wstępnej oraz wysokiej

Post autor: Vic384 »

Cześć
Jeżeli by interesowały, to mam rosyjskie czujniki ciśnienia typu PMT-4M. Pisząc fonetycznie po polsku : preobrazowatel manometriczeskij termoparnyj. Mają podany wstępny - nominalny prąd pracy.
Posiadam też drut miedzio-niklowy 0.5mm do wtapiania.
Pozdrowienia
PS Przypomniałem sobie że mam w swoich zbiorach inne czujniki, a dokładnie "gauge tube type DV-800" firmy Teledyne.
tiquet
375...499 postów
375...499 postów

Post autor: tiquet »

Mam kilka próżniomierzy, w stanie technicznym nieznanym, ale bez żadnych głowic.
Franz
3 posty
3 posty

Vic384 pisze: pt, 2 października 2020, 09:57 Cześć
Jeżeli by interesowały, to mam rosyjskie czujniki ciśnienia typu PMT-4M. Pisząc fonetycznie po polsku : preobrazowatel manometriczeskij termoparnyj. Mają podany wstępny - nominalny prąd pracy.
Posiadam też drut miedzio-niklowy 0.5mm do wtapiania.
Pozdrowienia
PS Przypomniałem sobie że mam w swoich zbiorach inne czujniki, a dokładnie "gauge tube type DV-800" firmy Teledyne.
Niestety na tą chwilę mnie nie ratują bo nie połączę tego z żadnym z posiadanych próżniomierzy, ale dzięki
tiquet pisze: pt, 2 października 2020, 12:25 Mam kilka próżniomierzy, w stanie technicznym nieznanym, ale bez żadnych głowic.
Mogę prosić więcej szczegółów ? tutaj lub na priv firma/model itd
Franz
3 posty
3 posty

Próżniomierz próżni wstępnej udało się nabyć od kolegi z forum, nadal szukam czegoś do pomiaru wysokiej próżni :D