Jest gdzieś taka lista ?
Sam szukam takowej z Trójmiasta. Mogą być też osoby prywatne (pracujące w dawnych serwisach i znające się na rzeczy)
Potrzebuje naprawić mojego Neptun M257 Color.
Sprawdzone serwisy TV kineskopowych (cz.b - kolor)
Moderatorzy: gsmok, tszczesn, Romekd, Einherjer, OTLamp
Re: Sprawdzone serwisy TV kineskopowych (cz.b - kolor)
Polecam zakład usługowy Zbigniew Klewiado.
Gdańsk-Orunia ul Nowiny 61
tel. 58-3o9-40-91
Znany również jako b. właściciel telewizji SKY Orunia
Gdańsk-Orunia ul Nowiny 61
tel. 58-3o9-40-91
Znany również jako b. właściciel telewizji SKY Orunia
stas2
Znam...że tak powiem mam do niego 1km.. kiedyś nawet naprawiał mi Radmora 5102TE ale...
czekam na inne propozycje
czekam na inne propozycje

- riversedge_pl
- 125...249 postów
- Kontakt:
Ja polecam pana, który mieszka przy ul. Cichej 3, miasto Łobez. Ten Pan naprawia wszystkie sprzęty, w tym również lampowe.
- riversedge_pl
- 125...249 postów
- Kontakt:
Z przykrością informuję, że serwis przy ul. Cichej w Łobzie przestał istnieć, jego właściciel odszedł od nas ;(riversedge_pl pisze: ↑sob, 10 grudnia 2011, 10:22 Ja polecam pana, który mieszka przy ul. Cichej 3, miasto Łobez. Ten Pan naprawia wszystkie sprzęty, w tym również lampowe.
Ponieważ był to jedyny serwis w "okolicy", który nadal zajmował się sprzętem lampowym, pozostałem niejako "na lodzie" i w związku z tym mam pytanie - czy ktoś z Was zna w woj. zachodniopomorskim jakiś czynny serwis, któremu nie są obce telewizory i radia z epoki lampowej?
- ^ToM^
- 625...1249 postów
No a sam, że tak powiem, nie chcesz spróbować naprawić tego TV?
Może powiedz co mu dolega, to może wspólnie zreperujemy. Co prawda TVC ostatni raz naprawiałem kilkanaście lat temu, ale jeszcze coś tam mogę pamiętać.
Pozdr!
Może powiedz co mu dolega, to może wspólnie zreperujemy. Co prawda TVC ostatni raz naprawiałem kilkanaście lat temu, ale jeszcze coś tam mogę pamiętać.

Pozdr!
Kreślę się z głębokim poważaniem
Best regards/Mit freundlichen Gruessen/Salutations/mejores saludos
Best regards/Mit freundlichen Gruessen/Salutations/mejores saludos
Pan Zbigniew Klewiado też już nie żyje od kilku lat. Może ktoś przejął warsztat... Pamiętacie TV Orunia SKY? Po zmianie siedziby i właściciela to już nie było to, nie było tej pasji w tworzeniu czegoś fajnego - ale przynajmniej zasięg znacznie się powiększył i docierał nawet do Starogardu.
Odróżnić niepodobna czy gra orkiestra czy aparat, a muzyka wychodzi tak głośno, że kilkanaście par tańczyć może.